CHP bu oyuna gelmez

AK-Parti Milletvekili Recep Özel'in seçim otobüsüne yönelik 'sol' mesaj içerikli siyasi yazı yazılmasının ardından gözlerin çevrildiği CHP'den 'Bizimle ilgisi yok' açıklaması İl Başkanı'ndan geldi. Yusuf Erdoğan, "bir siyasi partinin seçim aracına yazı yazmak, afişini indirmek, bizim anlayışımızda yok" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel'in seçim otobüsüne kimliği belirsiz kişiler tarafından "CHP ve Deniz, Hüseyin Yusuf 12 Eylülü unutmadı' şeklindeki boyayla yazı yazılması üzerine Özel, "Bunu yapanları kınıyorum. Burada kimin ne hesabı varsa milletimizin de bir hesabı var" dedi. 

'SABOTE EDİLMEK İSTENİYOR'

Bu gelişmenin ardından gözlerin çevrildiği CHP cephesinden beklenen açıklama geldi. İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta'da her geçen gün yükselen CHP'nin bu başarısının sabote edilmek istendiğini CHP'nin böyle bir şey yapmayacağını Özel'in de çok iyi bildiğini söyledi.
 
'BİZİMLE İLGİSİ YOK'

İki aydır Isparta'da güzel bir seçim kampanyası götürdüklerini belirten Erdoğan, "CHP olarak hukuka insan haklarına topluma saygı kapsamında siyasi rakiplerimizi rencide etmeyen bir anlayışla iktidarın yanlışların İsparta halkıyla paylaşıyoruz.

Elbette CHP olarak bir siyasi partinin seçim aracına yazı yazmak, afişini indirmek, bizim seçim kampanyası anlayışımızda olmaz. Dün olmadı bugün olmaz yarın da olmayacak. Bu olayı her kim gerçekleşirmişse yaptığı yanlıştır. CHP, böyle bir eylem içerisinde kesinlikle bulunmamıştır. CHP'yi böyle çirkin olayların içerinse çekmek isteyenler yanlış yoldadır.

Böyle bir girişim CHP'nin aklının ucundan bile geçmez.

Partimiz iki aydır vatandaşlara nasıl nefes aldıracağını anlatıyor, politikalarını ortaya koyuyor. 9 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın yanlışlarını hakarete yer vermeden vatandaşa anlatıyor. Sayın Özel'in aracına yapılan bu saldırı ne tohumla ne de bir siyasi partiye hizmet veren girişim olamaz. CHP İsparta'da hızla yükselirken, birileri bunu sabote etmeye çalışıyor.

CHP bu oyunlara gelmeyecektir. İnsan haklarına' hukuka saygılı bir partinin bunu yapması mümkün değildir. Bunu değerli aday da Isparta halkı da çok iyi bilmektedir" dedi.