Başkan BAŞDEĞİRMEN’i Belediye binası önünde Başkan Veli GÖK, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman TEZCAN, Belediye Şirket Müdürü Ömer YILMAZ ve Eğirdir Belediyesi Daire Müdürleri birlikte karşıladılar.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’in yaklaşık bir saatlik ziyaretinde Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fatih YAMAN,  Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi  Hakkı KAYA,  Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Ali ŞENOL, Erdal ÇELİK, Özel Kalem Müdürü Dilek TOROS eşlik etti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN yaptığı konuşmada; ‘Isparta Belediyesi olarak Eğirdir Belediyesi çalışanlarını, meclis üyelerini ve başkanımızı ziyaret edelim dedik, hasbihal edelim dedik. Bizler aynı ilde aynı hizmetleri yapmak için aynı vatandaşlarımızın arkasında koşup eksikleri gidermek için mücadele veriyoruz, beraberlik içerisinde şehrimizin her kesimine faydalı olmak için çalışıyoruz, bize yakın ilçemiz olan gözbebeğimiz olan her zaman için turizm anlamında ve meyvecilik anlamında en önde olan Eğirdir’imizi ziyaret etmek istedik. Eğirdir için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında istişare halindeyiz.

Biz sadece Isparta’nın Belediye Başkanı değiliz, aynı zamanda tüm ilçelerimizin ve köylerimizin de belediye başkanıyız ve bizim mahallelerimiz diğer ilçe ve köylerimiz diyerek daha önce açıklama yapmıştık. Tabiî ki bu açıklamanın devamında bu verilen sözlerin yerine gelmesi lazım. Bizler de bu anlamda gerekli hizmetleri paylaşmak için buradayız. Bu ülke, bu şehir bu topraklar hepimizin, burası senin,  burası benim diye ayrım yapmanın hiçbir anlamı yoktur. İmkan dahilin de birbirimize her zaman en iyi bir şekilde yakın olup istişareli olup destekleyebilmemiz gerekiyor.

Bizlerde imkanlarımızı en iyi şekilde kullanıp ilçe ve beldelerimizle birlikte bu imkanlarımızı kullanmak istiyoruz. İnşallah şu sıkıntılı günlerin salgının bir an önce bitmesi hepimizin hayrına olacaktır, dualarımız bu yöndedir. İnşallah 2021 yılı hepimiz için hayırlara vesile olur. Bundan sonra birlikte yapacağımız çalışmalar hepimiz için hayırlı olur.’ ifadelerini kullandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ise ‘Öncelikle hoş geldiniz ilçenize diyoruz, çünkü görüyoruz ki sayın başkanım pandemi sürecinde ülkede ve dünyada sıkıntılar var, doğal afetler olsun, güvenlik anlamında olsun ve bu salgın nedeniyle ne kadar zor dönemlerden geçsek de Isparta genelinde planladığınız, başladığınız yatırımları yapıyorsunuz, bizlerde gözlemliyoruz. Ama bir taraftan da İlçelerimizin de eksikliklerini abi belediye olarak takip ediyor ve bizlere de desteğinizi veriyorsunuz. Özellikle 2020 yılı içerisinde İlçemize verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz başkanım.

Özellikle dünyanın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinde hayatın akışı değişiyor, ülke ekonomisini ve vatandaşlarımızın ekonomisini etkiledi bu salgın hastalık,  ama bunlara rağmen 2019 yerel seçimlerinden bugüne kadar hem fikir ve proje anlamında hem de yatırımların desteklenmesi anlamında bizlere tutmuş olduğunuz ışık ve desteklerden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hem Isparta Belediyemiz hem Eğirdir Belediyemiz 2020 yılındaki faaliyetlerini gözden geçirdi,  2021 yılı faaliyetlerini de gözden geçirip planlamasını yapıp bütçelerini de belirledi, inşallah tahmin ettiğimiz gibi 2021 yılında da yatırımlarımız planlandığı gibi devam edecek. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.

AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY’da yaptığı konuşmada; ‘Sayın Başkanım hepiniz hoş geldiniz, İlçe Teşkilatım adına ayaklarınıza bin  sağlık diyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Başkanım çok güzel ifadelerde bulundunuz. Benim en büyük memnuniyetim Eğirdir’i ilçeniz gibi görmeniz ben bunu biraz daha ileriye götüreyim Eğirdir’i Isparta’nın bir mahallesi olarak görmenizi istiyoruz. Bugüne kadar her türlü talep ve hizmetlerde yanımızda oldunuz.

Bu nedenle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Olağanüstü bir durum olan salgın döneminden geçiyoruz, tabiî ki buda geçecek bu dönem atlatıldıktan sonra inanıyoruz ki plan ve projeleriniz en hızlı şekilde tahakkuk ettirilecektir.  Bizim en büyük onur ve şeref duyduğumuz sizin bizlerin yanında her daim durmanızdır, bundan sonrada duracağınızdan şüphe duymuyoruz,  bundan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Sayın başkanım çok güzel ifadelerde bulundunuz muhakak ki uygulamalar, planlar, projeler gerçekleşecek, fakat  zaman ve şartlar bazen hemen hizmetlerin anında  gelmesini engelliyor. Fakat zaman içerisinde halkımızın tüm istek ve talepleri yerine getirilecektir, bir kez daha sizleri şimdiye kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. ‘dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN ve beraberindeki heyet Eğirdir’de ve çevre İlçe ve Kasabalarda gün boyu ziyaretlerde bulunacak.