Korona virüs tedbirleri sebebiyle 23 Mart  tarihi itibariyle uzaktan eğitime geçilmesinin ardından Boğaziçi Anaokulu/İlkokulu/Ortaokulu/AnadoluLisesi öngörüsü , aldığı erken tedbirler ve deneyimli kadrosuyla çocuklarını geleceğe hazırlamaya , yaşamdaki değişim  ve gelişmelere  hazır bireyler olarak  yetiştirmeye devam ediyor.

     23 Mart tarihi  itibariyle okulumuz ,öğrencilerimizin kendi öğretmenleriyle yaptıkları 4596  canlı ders , 1420 asenkron ders, 403 deneme sınavı, 82 proje çalışması, 56 etkinlik çalışması, 53280 soru çözümü, 38 araştırma  çalışması, 51 veli semineri ve toplantısı, 864 veli bilgilendirme araması ile birlikte  öğrencilerimizin sosyal, kişisel, psikolojik gelişimlerine  katkısı yüksek olan spor ve fiziki etkinlikler, görsel sanatlar, müzik, akıl oyunları, drama, yoga  saatleriyle bu zorlu süreci başarıyla yönetmiştir. Okulumuz 2019-2020 eğitim –öğretim yılını öğrencilerinin gözündeki ışığı daha da güçlendirerek sona erdirecek olmanın gururunu yaşamaktadır.

    Boğaziçi Koleji 2020-2021  öğretim yılı hazırlık  çalışmalarını 3 etap halinde hazırlamış bulunmakta olup 1. Etap çalışmalarını 19 Haziran-5 Temmuz , 2. Etap çalışmalarını 20 -31  Temmuz  tarihleri arasında onlıne olarak gerçekleştirecektir. 15 Temmuz başlangıçlı 3. Etap ile yüz yüze olarak derslerimize robux hilesi devam edecek, çocuklarımız ile okulumuzda buluşacak, telafi programlarımız ve yeni döneme hazırlık  çalışmalarımız ile  geleceğin teminatı çocuklarımızı en yetkin şekilde yetiştirme görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 

   Okulumuzun koridorlarındaki  yüksek enerjinin, bahçesindeki kahkaha seslerinin, biz öğretmenlerin  gözündeki huzurun yegane sebebi olan öğrencilerimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyor, velilerimizin okulumuz ile ilgili  memnuniyet cümlelerini duymanın huzurunu yaşıyor, bizlere duydukları güven için teşekkürlerimizi sunuyoruz.