ISUBÜ ve TMMOB Batı Akdeniz Heyeti Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, TMMOB Batı Akdeniz Şube Başkanı Ahmet Keser, Orman Fakültesi Dekanı ve TMMOB Batı Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Orman Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, Prof. Dr. Mustafa Avcı, Prof. Dr. Ramazan Özçelik, Prof. Dr. Hasan Alkan, Prof. Dr. Mehmet Eker ve Doç. Dr. Yasin Karatepe’den oluşan heyet Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Samimi bir havada geçen ziyarette; Öğretim üyelerinin bilgi birikiminden her alanda istifade edildiğini ve bundan sonra da gerek duyulması halinde her türlü desteğe açık olunduğu teyit edildi.

Ayrıca, Orman Fakültenin uygulamalı dersleri açısından Bölge Müdürlüğünün faaliyetlerinin çok güzel örnekler teşkil ettiğini, bu kapsamda karşılıklı olarak birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapıldı.

Batı Akdeniz Orman Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Keser çalışmaların yürütülmesi esnasında Oda olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Bölge Müdürlüğü Refik Ulusoy konuk ISUBÜ ve Batı Akdeniz Orman Mühendisleri Odası yönetim heyetine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek kendilerini Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ISUBÜ Orman Fakültesinin Isparta İlinde faaliyet göstermesinin Isparta Orman Bölge Müdürlüğü için bir avantaj olduğuna değinilerek, Bölge Müdürlüğü olarak Orman Fakültemizden çok yönlü yararlanmak istediğini belirtti.

Samimi bir havada geçen ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi./ İbrahim DEMİRAYAK