Bosch Car’la bakım için Antalya’ya gitmeye son

Bozal Grup, Bosch Car Servis ile Isparta’da her marka aracın bakım onarım hizmetini aracın garantisini bozmadan yapacak. 2007 yılında kaporta ve boya hizmeti sunmak için Auto King’i kuran Bozal Grup şimdide Bosch Car Servis ile her marka aracın mekanik ve elektrik aksamının bakım ve onarım hizmetini verecek. Isparta’da servisi bulunmayan araçlar düzenli bakımları ve arızaları için il dışına gitmekten kurtuluyor.

Isparta’da 1974 yılından bu yana otomotiv sektöründe hizmet veren Bozal Akaryakıt Nakliyat Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ispartalılara Bosch Car Servis ayrıcalığıyla tanıştırarak, marka gözetmeksizin, araçlarıyla ilgili her türlü bakım ve onarım hizmetini Bosch kalitesi ve güvencesi ile temin etme fırsatı sunuyor.

Otomotiv teknolojilerinde her marka ve model araca hizmet verebilecek, uzman ve teknolojiyi kullanmayı prensip edinmiş Bosch Car Servis organizasyonu ile en uygun koşullarda hizmet vermeyi bir görev edineceklerini belirten Bosch Car Genel Müdürü Atakan Akman Gül Küçük Sanayi Sitesinde 2 bin 500 metrekare kapalı alanda 13 personel ile çalıştıklarını belirtti. ‘Çağdaş otomobile çağdaş servis sloganı ile çalıştıklarını söyleyen Akman her marka aracın periyodik bakımını yaptıklarını söyledi.

ANTALYA’YA GİTMEYE GEREK KALMADI

2014 yılı başından itibaren tüm Türkiye ile birlikte her marka araca garantisi bozulmadan bakım onarım hizmeti sunacaklarına dikkat çeken Akman “Isparta’yı Bosch Car Servis hizmet ayrıcalığı ile tanıştırmaktan mutluyuz. Bosch Car Serviste tüm markaların dizel ve benzinli araçlarının yedek parça değişimi, bakım ve onarım hizmeti verilecek. Bosch KTS 570 marka arıza tespit cihazı ile araçların arızaları tespit edilerek gereken müdahale uzman ve eğitimli personelimiz tarafından yapılacak” dedi.

Isparta’da servisi bulunmayan araçların bakım zamanı geldiğinde şehir dışına gitmesine gerek kalmayacağını belirten Atakan Akman “Bosch Car Serviste her marka aracın periyodik bakımları da garantisi bozulmadan yapılacak. Artık Isparta’da servis olmadığı için periyodik bakım yaptırmaya Antalya’ya gitmeye gerek kalmadı” diye konuştu.

BOSCH CAR’DAN TANITIMA ÖZEL

Bosch Car Serviste açılışa özel indirim ve hediyelerinin olduğunu söyleyen Genel Müdür Atakan Akman “Bosch Car Servis olarak tanıtım amacıyla ücretsiz check-up, 4 lastik değişimine 3,5 litre ücretsiz yağ değişimi, akü değişiminde ücretsiz far ayarı, silecek değişiminde cam suyu hediyesi gibi imkanlarımız var. Tüm Ispartalıları Bosch Car Servis farkını görmeye davet ediyoruz” dedi.

BOSCH CAR SERVİCE

ARAÇ BAKIM VE ONARIMI

Bosch Car Servis hizmetleri “Hizmet kalitesi, iç-dış görüntüsü ve personel yapılanmasıyla kurumsal, orijinal Bosch yedek parçaları kullanan, eğitimli personel ile tüm marka ve model araçlara, yeni teknolojili sistemlere hizmet verebilen ve kendine sürekli gelişimi amaç edinen bir yapıdadır” diye tanımlanırken verilen hizmetler ise şu şekilde sıralanıyor “periyodik bakım ve onarım, mekanik, motor, egsoz, akü, lastik, amortisör, fren, klima, aksesuar, kaporta boya, elektronik ve elektronik sistem arızaları, konfor sistemleri.”

Bosch Car Servis, zamana ve hizmet kalitesine önem veren, uygun fiyatlı ve ekonomik hizmet arayan araç sahiplerine hitap edecek şekilde yapılanarak bir tamirhane görünümünden uzak, kurumsal standartlara uygun davranan servis ağı ile Ispartalılara en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor.

AUTO KİNG VAR SORUN YOK

2007 yılından buyana Auto King ile mini onarım ve ağır hasar hizmetlerini sigorta şirketleri ile işbirliği halinde veren Bozal Grup kaporta ve boya işlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, anahtar teslim yapıyor. Auto King hizmetleri arasında boyasız kaporta göçük düzeltme, boya tamiri, mini yama, ön cam tamiri, boya hasarlı kaporta göçük düzeltme, plastik tampon ve parça tamiri, iç döşeme tamiri, alüminyum alaşım jant tamiri, boya mükemmelleştirme ve dış koruma, detaylı iç-dış temizlik ve iç koruma gibi bir dizi hizmet en iyi şekilde sunuluyor. ‘Otonuzun estetik cerrahı’ sloganı ile çalışan Auto King’te tüm sigorta şirketleri ile hasar onarım, 21 sigorta şirketi ile de mini onarım anlaşmaları olduğunu söyleyen Atakan Akman “araçlarınızdaki hasar son teknoloji kullanılarak sorunsuz ve %100 müşteri memnuniyeti esas alınarak onarılıyor” dedi.