Yaman Mobilya'da görülmemiş indirimler var
Yaman mobilya Mağazasındaki indirimler sizi Şok Edecek...
Kalite , modern, klasik mobilya çeşitleriyle ve hizmetleriyle bir birinden farklı ürünleriyle ön plana çıkan Yaman mobilya mağaza 30 yıllık tecrübeleriyle yılların verdiği güven, rahatlık ve hizmetlerini yıllardır müşterilerine sunuyor...

Genç odası, çocuk odası, yatak odaları, oturma grupları, yemek odaları ve  bebek mobilyaları ile kısa zamanda yaptığı indirimli kampanyaları ile Mobilya sektöründe iddialı olan Yaman Mobilya Mağazası Pirimehmet Mahallesi Denizbank Kunduracılar Sitesi adresinde geniş mekânında hizmet veriyor. 

Mobilya mağazasının hizmetleriyle ilgili olarak açıklamada bulunan Yaman Mobilya Mağaza sahibi Mehmet Yaman ”Ürünlerimiz dünya standartlarında, kaliteli, sağlıklı, ömürlük ve en önemlisi ekonomiktir. Satılan tüm ürünlerimizin montaj ve nakliyesi ise şirketimize aittir. En uygun ve kaliteli mobilya mağazasıyız iddialıyız. Özellikle yaz mevsimi yaklaşırken mobilyalarda yüzde 50’lere varan indirimlerimiz ile hizmetlerimiz depolarımızdaki sınırsız sayıdaki ürünlerimizle devam ediyor. Amacımız kısa zamanlı olarak ürünlerimizi en uygun fiyata verip, kalite ve hizmetimizle iddialı bir mağaza olduğumuzu göstermek istiyoruz.”diye konuştu. 

ŞOK FİYATLARI GÖRMEDEN MOBİLYA ALMAYIN...MENFAATİNİZ İÇİN YAMAN MOBİLYA MAĞAZAMIZA MUHAKKAK UĞRAYIN...
ADRES: DENİZBANK KUNDURACILAR SİTESİ ARKASI 
TEL 0246 500 24 68 



,