AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta temasları kapsamında Eczacılar Odası’nı da ziyaret etti. Eczacılar Odası Başkanı Esra Nemli ile yönetimini ziyaret eden Milletvekili Özel, koronavirüs sürecinde verilen desteğe teşekkür etti. Milletvekili Özel’in ziyaretinde Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Saygın Gargın ile eski başkanlardan Ramazan Ziya Örmeci de hazır bulundu.

Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat, Milletvekili Özel’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Isparta’daki tüm eczacılar olarak maske dağıtımı ve sağlık hizmeti konusunda eksiksiz bir şekilde görevimizi yerine getirdik. Tüm eczanelerimizde 642 bin 500 adet maske dağıtımı gerçekleştirdi. Bu maskeleri 128 bin vatandaşımıza ücretsiz bir şekilde ulaştırdık. Bu süreçte nöbetçi eczane sayımızı artırdık. Sağlık ve ilaca erişimde herhangi bir aksaklık yaşatmadık. Halka en yakın sağlık danışmanları olarak hizmetimize devam ettik ve etmeye devam ediyoruz” dedi.

Milletvekili Özel de Eczacılar Odası’nda ilk kez bir bayan başkanın görev almasından mutluluk duyduğunu söyledi. Kurtbolat ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyen Özel, “her şey kamuoyunun gözü önünde gerçekleşiyor. Tüm sağlık çalışanlarımızın yaptıkları gerçekten taktire şayan. Eczacı kardeşlerimiz de her şeyden fedakarlık göstererek, hayatını riske atarak gayretini gösteriyor. Bu süreci başarılı götürüyorsak bunda eczacılarımızın da katkısı büyüktür. 128 bin vatandaşımıza ulaşılarak, maskesi dağıtılmış. Çok güzel bir rakam, eczacılarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.