Isparta'da önceki gün 2 aylık hamile Rabia Yılmaz, eşi Ayhan Yılmaz tarafından öldürüldü. MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, olayı duyduğunda çok üzüldüğünü ifade ederek, Türk adaletinin bu tarz konularda vicdanlarımıza su serpecek kararlar vermesini diliyorum dedi.

Başkan Sönmez; "Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devlet-i ebed müddet, millet-i ebed müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir “ bu tema ile Kadına Şiddete Hayır diyoruz, dedi ve sözlerine şöyle devam etti: Türk ve İslam tarihimize bakıldığında kadına verilen değerin ne kadar önemli olduğunu görebiliriz “ En iyi insan, kadın ve kızlarına en iyi davranandır “ demiş Peygamber Efendimiz Hz Muhammed.

Kadın; Medeniyettir ve insanlık tarihinin en kadim unsurudur. Türk tarihinde savaşa gidildiğinde Hakan devletini ve milletine başlık etsin, başsız kalmasın diye kadınına emanet etmiştir.  Çünkü kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, ailenin temel direğidir. Kadın; toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Bunların yanında nezakettir, zarafettir, titizliktir, hoşgörünün bizzat kendisidir. Kadın elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hâkimdir. Ne demiş Türkiye Cumhuriyetimizin kurucu lideri Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk;

“ YERYÜZÜNDE GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR “

Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devlet-i ebed müddet, millet-i ebed müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir. Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz, olamaz.

Isparta Petrol Turizm Hayırlı Ramazanlar diler.. Isparta Petrol Turizm Hayırlı Ramazanlar diler..

Türk Milletinin umudu Türk dünyasının Bilge Lideri Saygıdeğer Genel Başkanımız  Dr Devlet Bahçeli Bey; “Kadınlar Güçlensin, Türkiye Büyüsün” diyerek, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk Kadınına verilen değerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.  Kadına verilen değerin tarihimizdeki yeri bu kadar önem arz ederken, günümüzde halen kadına yapılan şiddet ve benzeri durumların kabul etmemiz, kabullenmemiz mümkün değildir. Yazılı ve görsel basında kadına şiddet haberlerini duyunca veya görünce sinirlerim bozuluyor ve duygularıma hakim olamıyorum.

İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM

2 Aylık bebeğine hamile olan ve eşi tarafından cinayete kurban edilmiş Rabia Yılmaz olayını duyunca çok üzüldüm. Bu bir vahşettir. Hepimizin annesi, eşi, kızı veya kız kardeşi vardır. Bu tarz üzücü olayları görünce insanlığımdan utanıyorum. Türk Adaletinin bu tarz konularda vicdanlarımıza su serpecek kararlar vermesini diliyorum. Bu vesile ile Rabia Yılmaz hanıma Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Tekrar tekrar yüksek sesle altını çizerek diyorum ki; Kadına Şiddete Hayır" diye konuştu.