Mahalle Buluşmaları kapsamında Kardeş Mahalle Kardeş Köy kapsamında Sanayi Mahallesi Muhtarı Celal Şahin ve mahalle sakinlerinin de katıldığı İğdecik Köy Buluşmasına, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı. Programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Nail Bayram, MHP’li belediye meclisi üyeleri, çevre köylerin muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Köye girişinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, meydanda bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Halk oyunları ve mehteran gösterilerinin yer aldığı programda Sanatçı Ümmü Erbil birbirinden güzel eserleri vatandaşlar için seslendirdi. Çocuklar kendileri için hazırlanan balon parkta gönüllerince eğlendi. Programda Başkan Günaydın, çocuklara Türk klasiklerinden oluşan hikâye ve roman kitaplarından hediye etti. 

ENGELLERİ ÜRETEREK AŞACAĞIZ

Köylerinin, Sanayi Mahallesi ile kardeş mahalle ilan edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren İğdecik Köyü Muhtarı Recep Ünlü, “Bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediyeden ne zaman bir isteğimiz olsa, başkanımız bu isteklerimizi karşılıyor” dedi. Ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütlerinin yanı sıra şimdi de Türkiye’ye karşı ekonomik bir savaş ilan edildiğinden bahseden Ünlü, ekonomik sorunların ve köylerin kalkınmasının üretimden geçtiğini aktardı. Çiftçinin mazot parasından yakındığını ve fiyatlarının can yaktığını aktaran Muhtar Ünlü, “Bu akşamki buluşmamızın üretime dönüşmesini diliyorum” dedi. 

MUHTARLAR MESLEKTAŞIMIZ

Muhtarları da meslektaşı olarak kabul ettiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, köy buluşmalarının 2,5 yıldan buyana devam ettiğini hatırlatarak, 24 Haziran seçimleri öncesinde kendisi için muhalefetin ‘Bu adam milletvekili olacak galiba, köylerden oy toplamak için bu programları düzenliyor’ sözleri söylediğini belirterek, “24 Haziran seçimleri bitti, milletvekili adayı da olmadı dediler. Bundan sonra da düzenleyin görelim dediler. Biz bu programlara devam ediyoruz ve edeceğiz. Şimdi de mi milletvekilliği seçimleri var. Bunu anlamayacak kadar yoksunlar. Yunus Emre’den, Mevlana’dan, dostluktan anlamıyorlar. Buraya sevgi için dostluk için geldim” şeklinde konuştu. 

HAİNLERLE SAVAŞ DEVAM EDİYOR

Kendilerinin devamlı köylerle iç içe olduğunu belirten Başkan Günaydın, muhalefetin ise köylere seçimden seçime geldiğini ve ardından da ortadan kaybolduğunu belirterek, “Siyasette bunu bıraksınlar, samimi olsunlar. Buralara gelerek sadece oy dilenciliği yapmasınlar, hizmet yapsınlar, hizmetin kölesi olduklarını anlasınlar” görüşlerinde bulundu. 

Muhtar Recep Ünlü’nün ekonomik sorunlardan bahsettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dış güçlerin Türkiye ile ekonomik savaş içerisinde olduğunu hatırlatarak “Bu olayın baş müsebbibi ABD. FETÖ olayıyla da baş müsebbibi ve onunla yaşayan, büyüyen 40 seneden buyana ülkemizi yıkmak isteyen, Türkiye Cumhuriyetinin anahtarını ABD’ye teslim etmek isteyen bu alçak FETÖ’cüler yapmıştır. Bizim iyi mücadelevermemiz, çok çalışmamız lazım” dedi. 

ALLAH’IN ADINI KULLANARAK İNSANLARI KANDIRDILAR

Türkiye’de orduya yönelik Ergenekon ve Balyoz adı altında operasyonlar düzenlendiğini hatırlatan Başkan Günaydın, “15 Temmuz’un ayak sesleri o gün belli olmuştu. O komutanları, vatansever, milliyetçi askerlerimizi içeri attılar. Allah’a şükür bu zor badireleri ülkemiz atlattı, bu bizim için bir ibret vesikası olacak” derken, dini kullanarak insanların kandırıldığını söyledi. Günaydın, “Allah’ın adını kullanarak, dini kullanarak bu güne kadar insanları kandırdılar. Siz hainsiniz. İnsanlar en fazla din kullanılarak kandırılmaktadır. Cemaat adı altında çocuklarımızın beyinlerini yıkadılar. Bizde belediye olarak 9 sene önce maddi sorunu olan çocuklarımızın eğitim alabilmesi, vatanını, milletini, bayrağını bilen çocuklar yetişmesi için Oğuzata eğitim kurumunu kurdum. Bugün mezun olan üniversite bitiren çocuklarımız doktor, avukat, mimar, mühendis olarak memleketlerine hizmet veriyorlar. İyi ki Oğuzata’yı kurduk. Bu eğitimlerinden para almadık. Bu çocuklarımız Oğuzata’ya, nasıl borçlarını ödeyecekler, belediye başkanına nasıl teşekkür edecekler biliyor musunuz? Bu çocuklarımız memleketimize en iyi hizmet ile borçlarını ödeyecekler. Bu çocuklarımızı kimse kandıramaz. Şu ana kadar 5 bin çocuğumuza eğitim verilmiştir. Türkiye’nin öncü belediyesi, Milliyetçi Hareket Partili, muhalefet partisi olarak görülen Isparta Belediyesidir” görüşlerinde bulundu. 

ÜRETMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Türkiye’nin üretmeye ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Üreteceğiz bundan vazgeçmeyeceğiz. Fabrikatörü, çiftçisi, belediyesi topyekün üreteceğiz. Türkiye’nin üreten, para kazanan, üretken belediye Isparta Belediyesidir. Üretmek kutsallıktır. Çiftçilerimiz mazot pahalı deyip üretmemek olmaz, üretelim. Ekonomik savaştan kurtulmak üretmekten geçer. Bir gün bu Türk Milleti bu savaşın üstesinden gelecek. Ucuzlamalar olacak, mallarınız satılacak, ihracat artacak, döviz düşecek, Türk parası ile alışveriş yapılacak. ben buna inanıyorum. Bunu ‘şu parti, bu yapacak. Benim partim, onun partisi yapacak’ anlamında söylemiyorum. Türk Milleti çalışkandır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Kimse moralini bozmasın, yeter ki birlik beraberlik içerisinde olalım. Bugün birlik beraberlik için buraya geldim. Bu moral bozukluğunda, birlik, beraberliğimizi, özlüğümüzü, kimliğimizi, kahramanlığımızı kaybetmeyelim diye geldim. Bu birlik beraberlik bizi her yere götürür” ifadelerinde bulundu.