Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, bu yıl ilki yapılan Eğitim Öğretim'de Geleceğe Bakış Çalıştayların her eylül ayında düzenlemek istediklerini açıkladı. Yılmaz, bu çalıştayların 2023 Ispartasının eğitiminde yol haritası niteliği taşıdığını aktardı.
 
Isparta’da eğitimde yaşanan sorunları masaya yatırıp çözüm önerileri getirmek ve bir yol haritası oluşturmak amacıyla düzenlenen Eğitim Öğretim’de Geleceğe Bakış Çalıştayı, her yıl eylül ayında   yapılacak. Milli Eğitimi Müdürü Tacettin Yılmaz, çalıştayın geleceği planlamak adına önemine dikkat çekti.
 
Isparta’nın eğitimde iyi örneklerde, kaliteli proje ve ekiplerde hep var olduğunun altını çizen Yılmaz, "Akademik başarıda da iyi olmak zorundayız. Bu nedenle ne yapılabilir konusunda görüş istedik. Ortaya çıkan sonuç bildirgesine görü üzeremize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu sonuçlar bizim için bir yol haritası olacak. Bir çok yatırımımızı 2023'e göre yapacağız. Her eylül ayında bu çalıştayı düzenlemek istiyoruz. Mutfağın içinde olan iş bilen arkadaşlarımızın sunduğu önerileri önemsiyoruz" dedi.