Muhammed Çetin isimli satıcı İstanbul’dan özel olarak getirdiği ‘Üç Boyutlu Tablo’ satışlarına başladı. Çetin, tanesini 10 TL’den sattığı tabloların satışının iyi olduğunu söyledi. 
 
Üç boyutlu Gözlük, üç boyutlu Televizyon, üç boyutlu sinema derken şimdi de üç boyutlu tablolar çıktı. Üç boyutlu tablo satışı yapmak için İstanbul’dan Isparta’ya gelen Muhammed Çetin, insanların üç boyutlu tabloları görünce ilk etapta şaşırdıklarını ve sonda beğeni ile bakarak satın aldıklarını söyledi. 
 
Üç boyutlu tabloların seyyar satıcılığını yaptığını ifade eden Muhammet Çetin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi teknoloji her geçen gün gelişiyor. Bu doğrultuda şuanda sattığım üç boyutlu tablolar da üretilmeye başlandı. Bu tablolar hafif hareket ettirildiğinde üzerindeki resim görüntüsü tamamen değişiyor. İnsanlar bu tablolara üç boyuttan izleme imkanı bulmaktadırlar. Tablolarımız küçük boy, orta boy ve büyük boy şeklinde üç ayrı kategoride bulunmaktadır. Ben büyükboy olanını satıyorum. Tanesi 10 TL olup, birinci kalitedir. 
 
İstanbul’dan özel olarak getirdiğim bu üç boyutlu tabloları Ispartalıların beğenisine sundum. Isparta’da bu tablolar gerçekten beğeni ile karşılandı. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu bu tür bir tablo daha önce görmediği için ilk etapta şaşırıyor ve tabloyu inceleyip çoğunluğu beğeniyor. Bir kısmı da satın alıyor. Satışlarımız fena değil” dedi.