Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak eğitim hizmetlerinin en iyi seviyeye gelmesi için çalışacaklarını belirterek, ''Çocuklarımıza verilen emek, geleceğe atılan imzadır'' dedi.
    
Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak eğitim hizmetlerinin daha iyi duruma gelmesi, çocuklar ve gençlerin daha iyi imkanlarda eğitim görebilmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
    
Geleceğine önem vermeyen toplumların hayatını sürdürmesinin mümkün olmadığına dikkati çeken Yusuf Ziya Günaydın, cahil kalan toplumların yok olmaya zemin hazırladığını belirttiği açıklamasında, ''Çocuklarımıza verilen emek, geleceğe atılan imzadır'' ifadesini kullandı.
    
Eğitimde, öğretmenlere de büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Başkan Günaydın, öğretmenlerin öğrencilere milli duygular aşılaması, ülkesini seven bir nesil yetiştirmesi gerektiğinin altını çizdi.
    
Günaydın, geleceğin başbakanları, belediye başkanları ve bilim adamlarını, öğretmenlerin yetişeceğini belirterek, öğretmenlerin çalışma şartlarını istenilen düzeye getirmek için gayret gösterdiklerini, yeni eğitim ve öğretim yılında belediyenin öğretmenlere de destek olacağını kaydetti.