Tapaç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi Mehmet Fatih Koşak, “Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan merkezde uygun fiyatlarla dükkan satışlarına başlandı” dedi. Isparta’ya yeni bir iş merkezi daha kazandırılıyor. Eski ve Yeni Sanayi Siteleri, Gül Küçük Sanayi Sitesi gibi ticaret merkezlerinden sonra şimdi de Isparta’ya her sektörde işyerlerinin hizmet verebileceği yeni bir merkez yapılıyor.

Gül Küçük Sanayi Sitesinin bitişiğinde Bozanönü Köyü yolu üzerinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan 50 dükkan kapasiteli Ticaret Merkezi’nde çalışmalar hızlanmış durumda. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Tapaç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi Mehmet Fatih Koşak yeni Ticaret Merkezi ile ilgili bilgi verdi. Koşak, yeni ticaret merkezi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Isparta Ticaret Merkezi, şehrin ticari hareketliliğinin en yoğun olduğu bölgelerden Sanayi Mahallesi üzerinde Eski Sanayi Sitesine 800 m, Isparta Şehir Hastanesine 500 m. Centrum Garden Alışveriş Merkezi, Centrum Garden AVM ve Gülpetek Sanayi Sitesinin bitişiğinde yer almaktadır.

Isparta Ticaret Merkezi, Centrum Garden AVM ve Gülpetek Sanayi Sitesinin üzerinde bulunduğu 25 m2’lik ana caddede yer almakta ve 136 m yola cephe konumu ile şehrin en yoğun ticari hareketliliğinin olduğu bölgede konumlanması sebebiyle şehre yeni bir ticari ivme kazandırma potansiyeli taşımaktadır. Isparta Ticaret Merkezinin en cephesinin konumlandığı güney cephesi 25 m. Doğu cephesi15 m. Batı ve kuzey cephesi 12 m’lik yollara komşu olup 4 tarafı da yollarla çevrili konumuyla ticaret yapmaya oldukça elverişli bir lokasyondadır. TOPLAM 50 İŞYERİ OLACAK Isparta Ticaret Merkezi 9600 m2 alan üzerine kurulu olup 2 blok toplam 50 dükkandan oluşmaktadır. Her bir dükkanın toplam yüksekliği 10 m’nin üzerinde tasarlanmış olup ferah bir ortam yaratılmaktadır. Dükkan kapı yüksekliği ve asma kat yüksek 5 m. olup, benzer yapılara göre kapı ve asma kat yüksekliği oldukça fazla tasarlanmıştır. Bu yönüyle diğer yapılara göre ön plana çıkmaktadır.

TÜM DÜKKANLARIN ÖNÜNDE ÖZEL OTOPARK OLACAK…

Tüm dükkanların giriş katı yola sıfır olarak dizayn edilmiştir. Isparta Ticaret Merkezinde birden fazla dükkanın birleştirilebilmesine olanak sağlayan modüler mimari tasarım uygulanmıştır. Tüm dükkanlarda cephe uygulamaları katma değer sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm dükkanların önünde kendine özel otopark alanı mevcuttur. Tüm dükkanlarda mutfak, banyo wc bulunmaktadır. “ ŞEHRİN YENİ TİCARET MERKEZİ OLACAK… Topaç İnşaat Şirketi yetkilisi Mehmet Fatih Koşak, her sektöre uygun olarak inşa edilen dükkanların yer aldığı alanın Isparta’nın yeni ticaret merkezi olacağını belirterek, “En geç 31 Aralık 2022 tarihinde teslim etmeyi planladığımız dükkanlarımızın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

DÜKKAN SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR…

Yoğun bir ilginin olduğu Ticaret Merkezimizdeki işyeri satışları devam etmektedir. Uygun fiyatlarla satışa sunulan dükkanlarımızın tapuları da çıkmış durumdadır. Dükkanlardan almak isteyenler satış ofisimize şahsen başvurabilecekleri gibi telefonla da bilgi alabilirler. Tapaç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak Isparta Sanayi Mahallesi 280 Cad. No:35-47’deki satış ofisimiz hizmetinizdedir. Satış ofisimizin telefon numarası 0246.2241666 ve 0553 683 63 18’dir. Dükkanlarımıza yoğun ilgi olması nedeniyle bu konudaki isteklilerin kısa sürede başvurmaları ve acele etmeleri gerekmektedir” dedi.

Günaydın’dan Emniyet ve Adliye’ye ziyaret Günaydın’dan Emniyet ve Adliye’ye ziyaret