Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Okutan son olarak Keçiborlu merkez ve köyleri ziyaret etti.

Okutan, parti olarak kapanan belediyelerin belediyeliklerinin iade edileceğini söylerken, çiftçilere yönelik desteklemeleri açıkladı. 

MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, Keçiborlu merkez ile birlikte İncesu, Aydoğmuş, Kozluca, Senir ve Kılıç’ı ziyaret etti. Sabah başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden seçim çalışmaları kapsamında Okutan, parti olarak iktidarlarında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Kapanan belediyelerin 8 Haziran’dan sonra tekrar belediyeliklerinin verileceğini söyleyen MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, yine işçi, emekli, memurlara yönelikte çalışmalar yapılacağını kaydetti. Yılda iki ikramiye getirileceğini bunun yanı sıra asgari ücretten vergi alınmayacağını aktaran Nuri Okutan, hayvancılık ve çiftçilikle uğraşanlarında destekleneceğini dile getirdi. 

MHP İktidarında mazotun çiftçi ve taşımacılık yapanlara litresinin 1 lira 75 kuruşa verileceğini yine gübre ve yemden de ÖTV ve KDV’nin kaldırılarak destekleneceğini söyleyen Okutan böylece çiftçinin yüzde 30 üzerinde desteklenmiş olacağını belirtti. Okutan “Dağ, taş boş duruyor bu memlekette. Dışarıdan et ithal ediyoruz” dedi. 

Gerçek zenginliğin insana yapılan yatırım olduğunu da söyleyen MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, eğitimi ön planda tutacaklarını ve Ahi Evran Merkezleri kurarak insanların hem eğitim göreceğini hem de meslek sahibi olacağını belirtti. 

Bu güne kadar elde etmiş olduğu deneyimlerini memleketine de yansıtmak istediğini söyleyen MHP Adayı Nuri Okutan, ülkenin kötüye gittiğini ve bu gidişata ‘dur’ denmesini isteyerek, Isparta’nın stratejik ürünlerinden birisi olan gülün de hak ettiği şekilde teşvik verileceğini dile getirdi.