BLS Makina Sanayi. AŞ, girdiği dev bir işten de alnının akıyla çıkmasını bildi. Demir çelik sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesiyle hizmetlerini sürdüren BLS Makina ve Mühendislik, yurt dışında bir çok ülkede önemli projelere imza atıyor. BLS Makina faaliyetlerine Isparta Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında ve İstanbul’daki yönetim merkezinde çalışmalarına devam ediyor.

BAHREYN DE RESMİ TÖREN DÜZENLENDİ

Bahreyn’deki en büyük demir çelik şirketi olan Universall Rollıng W.I.I. modernizasyon kapasitesini artırmak için yapılan anlaşmayı yerine getiren ve devasa tesisi tamamlayan BLS Makine, göğsümüzü kabarttı. Devasa tesisin açılışı için Bahreyn’de resmi bir tören düzenlendi. Açılışa Bahrey’in devlet liderleri katıldı.

TEŞEKKÜR BLS

Universall Rollıng W.I.I Şirketi Genel Müdürü Ali Der, Türk şirketi BLS’ye övgüler yağdırdı. Müdür Der, BLS Makina ve Mühendislik Sahibi Bülent Sarıgül’e teşekkür etti. Der, “BLS sayesinde gücümüze güç kattık. Tüm zor iş teşekkür ederiz. Parlak bir gelecek için sadece başlangıç yaptık. Bu başlangıçta BLS’nin katkısı oldukça büyük. Bahreyn’in devlet büyükleriyle açılışımızı yaptık ve fabrikamızı çok beğendiler. Kapasitemizi yıl da 300.000 ton’a BLS’nin desteğiyle çıkartıyoruz” dedi.

TÜRK ŞİRKETİ OLARAK İLKLERİ YAPIYORLAR Üretiminin % 90’ını yurt dışına yaptıklarını anlatan BLS Makina Sanayi A.Ş. Sahibi Bülent Sarıgül, “Ulusal ve uluslararası pazar için makine üretiminden anahtar teslim çözümlerine kadar tesis kuruluşu, modernizasyon, makine ve ekipman üretimini yapmaya devam edeceğiz. Bahreyn’e de BLS imzasını attığımız için mutluyuz. Değişen ve gelişen dünyada teknolojiye de ayak uydurmak zorundayız. Bu başarıda ekip ruhu yatmaktadır. Isparta’daki üretim tesislerimizde Allah’ın izniyle çok daha büyük projelere imza atacağız. Avrupa ülkelerinin yanı sıra Kuzey Afrika ve Asya ülkelerinde faaliyetlerimizi artırıyoruz. Tüm müdürlerimize ve personelimize de teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu