3 KEZ REDDEDİLDİ
Koteks arsası üzerinde geliştirilen yaşam sitesi projesi için gereken imar değişikliğinin 2 kez devlet tarafından bir kez de mecliste reddedildiğini hatırlatan Gökgöz, bu vetonun 2 ayrı vali döneminde olmasına dikkat çekti.

Gökgöz, şöyle konuştu: "2 defa hem Ali Haydar bey zamanında hem Memduh Bey zamanında Bayındırlık Müdürlüğü'nce ret edilmiş bir proje. 31 kez de mecliste reddedildi. Bunun kokusu Isparta'yı sardı.

Bu biz kokuların AK Parti'ye ve arkadaşlarımıza bulaşmaması adına bu tavrı ve kararı sergiledik. Dedik ki 'arkadaşlar yemek değil, tuz koktu'. Sayın Yusuf Ziya Günaydın bütün dikkatini, enerjisini bu projeye ayırdı. Biz de bu konuda arkadaşlarımızla istişare yaptık, böyle bir karar aldık. Durum budur. Ben Ahmet Kahraman'ın şahsında "Burada pis kokular ayyuka çıkmış Dedikoduları bertaraf edebilme adına buraya hem ilköğretim okulu, hem liseyi, hem sağlık ocağını yapacaksınız. Böyle yaparsanız AK Parti grubundan 'okey' verilecek dedim.

Burada hem pis dedikoduları bertaraf etmek hem de insanların üzerine atılacak çamurdan uzak kalmak adına söyledim. Bazı dedikodular ayyuka çıkınca tedbir almamız gerekiyordu. Biz bu konuların piyonu olmak için adım atmadık, bundan sonrada atmayacağız."

ISPARTA HALKI ADINA TALEP ETTİK

AK Parti grubunun İstanbul yolunda yapılacak değişiklik için Aliköy'den sosyal donatı alanı verilmesine karşı çıktığını belirten Gökgöz, elde edilecek ranta karşılık okul, sağlık ocağı ve yeşil alan talebinde bulunduklarını anlattı. Gökgöz, şöyle devam etti:
 
"İstanbul Yolu üzerindeki bir alanda yapılacak değişiklik için Aliköy'den arsa verilmesine karşı çıktık. 1.6 emsal olursa, danste ile birlikte 2'ye çıkıyor. Bayram değil, seyran değil. Bu emsal niye büyüyecek? Yatırım yapılsın, istihdam sağlansın ancak rant sağlanıyorsa ilköğretim okulu, lise, sağlık ocağı, dinlenme alanları da yapılmalıdır.

Böyle bir talebi yerine getirmek için İsparta halkı adına bunları talep ediyoruz. Bu benim şahsi kanaatim değildir. Arkadaşlarımın ortak fikrini il başkanı olarak ifade ettim. Biz kurumsal bir partiyiz. Bizim bir grubumuz var. Evet grubun başı il başkanıdır. Ama ben grubumla istişare ederim. Kimseye bir şey dikta etmem. Çıkan neticeye de herkes saygı duyar."

Akdeniz