Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde  güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da Teknik Direktörlüğü getirilen Teknik Direktör Mehmet Akdülger, ilk röportajını verdi.

            Yıllarca futbol oynadığını ve profesyonel takımlarda görev yaptığını anlatan Akdülger, “Ispartaspor’da forma giymedim ama Isparta şehri özel ve güzel bir şehirdir. Afyon’da, Aydın’da ve Denizli’de forma giydiğim dönemlerde Isparta’ya rakip olurdum. Isparta’da da çok sevdiğim dostlarım ve arkadaşlarım var. Isparta futbol şehri. Burada bu potansiyel var. Bu şehir 1. Ligi rahat kaldırır” dedi.

            Isparta Davrazspor’la şampiyonluk yaşamak istediğini belirten deneyimli Teknik Adam Akdülger, “Isparta’nın tekrar profesyonel liglerde olması için çok çalışacağız. Başarı kenetlenmeden geçiyor. Hep birlikte bunu başarmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak işimiz daha kolay olur. Başta Sayın Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere  Kulüp Başkanımız Ali Bolat ve yönetim kurulumuz yoğun çaba sarf ediyor. Isparta’nın seyirci potansiyeli çok güzel. Halk futbolu seviyor. Bu ilgi çoğu Süper Lig takımında yok. Allah’ın izniyle bu işi başaracağız” diye konuştu.

            İlk etap kampını önümüzdeki hafta sonu Eğirdir’de yapmayı planladıklarını söyleyen Akdülger, kadroyu en fazla 25 düşündüğünü dile getirdi.