Bucak Belediyesi “Sıfır Atık” projesinde ödüle layık görüldü. Türkiye genelinde ilk 5 belediyeden birisi olan Bucak Belediyesine ödülünü Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi verdi.

Sıfır Atık Zirvesi kapsamında, bu yıl ikinci kez yılın çevreci proje, kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. "Sıfır Atık Yerel Yönetimler Ödülü'nün sahibi Sincan Belediyesi, Alanya Belediyesi, Pendik Belediyesi, Bucak Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi oldu. Belediyelerin her biri bünyelerinde gerçekleştirdikleri geri dönüşüm projelerinin yanı sıra kamuyu bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarıyla bu ödüle layık görüldü. 
Konu hakkında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal; “Belediyemiz sıfır atık çalışmalarıyla Türkiye'de ilk 5 belediye arasına girerek, II. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesinde ödül aldı. Ödülümüzü Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi takdim etti. Kendilerine Bucak halkı adına çok teşekkür ediyorum. Tabi bu ödül belediyemiz ve Bucak açısından gurur ve onur verici bir ödül oldu. Çevre konusunda sorumluluk bilincimizi pekiştirdi. Gelecek kuşaklara, gençlere daha temiz bir çevre bırakmak için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Destek olan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İbrahim DEMİRAYAK