1997 yılında bu yana süregelen ve her yılın Mayıs ayında gerçekleşen 'Dedegöl Dağı Zirve Tırmanışı'nın bu yıl 21'incisi düzenlendi. Onlarca yürüyüş grubunun katıldığı tırmanışta zirveye ulaşan yürüyüş grupları tarafından seçim sürecinde sosyal medya üzerinden yürütülen kara propagandaya karşı "ERDOĞAN'A SELAM YOLA DEVAM" desteği verildi.

3000 metre yüksekliğiyle Isparta'nın en yüksek dağı olma özelliği taşıyan Dedegöl her yıl olduğu gibi kamp ve tırmanış için gelen yüzlerce kişi ve gruba ev sahipliği yaptı.

'Dedegöl Dağı Zirve tırmanışının bu yılki programına yoğun ilgi vardı. 2 gün boyunca Dedegöl eteklerinde ve zirvede kamp kuran trekking grupları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen destekle gündeme geldi.

Programa Isparta'dan katılan Pusula Yürüyüş Grubu zirvede poster ve Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Erdoğan'a destek verdi. Grup üyeleri bulutların aşağıda kaldığı zirvede Cumhurbaşkanı'nın posteri ve Türk Bayrağı açarak "Erdoğan'a SELAM yola DEVAM" mesajı verdi.

Zorlu ve heyecanlı maceranın sonunda zirvede biten bu tırmanış adeta görenleri büyüledi.

Mayıs ayında bile yaklaşık 50 cm kar kalınlığı ile ziyaretçilerini karşılayan Dedegöl Dağı, söz konusu etkinliğe 2 gün ev sahipliği yaptı.​

Birçok grubun katıldığı ve 3000 metrede gerçekleştirilen bu tırmanış da, gruplar manzara karşısında büyülendiler.