Sadece büyük kentlerde yatırım yapan Burger King 214. şubesini Isparta"da hizmete açtı.

Isparta artık büyük kentlerle yarış eder hale geldi. Son zamanlarda Isparta"da ki bu gelişmeyi yakından takip eden tanınmış firmalarda Isparta"da ki yerlerini almaya başladılar. Isparta Belediyesi ve Burger King iş birliği ile geçtiğimiz ay yapım çalışmalarına başlanan ve 600 bin euroya mal olan Burger King dün hizmete açıldı.

330 kişilik bir kapasiteye sahip olan Burger King 1000 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Belediye Başkanı Hasan Balaman, Isparta"ya artık markaların geldiğini ve Isparta"nın vizyonunun genişlediğini söyleyerek, Burger King"in gelmesinin Isparta için büyük bir yatırım olduğunu vurguladı. Isparta"nın modern şehir havasına girdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Balaman, Isparta"ya yeni ivme kazandıracak yerlerin açılmasından dolayı yaşadığı mutluluğu paylaştı. Başkan Balaman, “Ispartalı hemşerilerimize geçtiğimiz günlerde bir müjdeyi vermiştik.

Artık Isparta klasik bir Anadolu şehir olmaktan çıkıp modern bir şehir havasına bürünüyor. Bunların en büyük göstergesinden biri olan Burger King"in Isparta"mızı tercih etmesinden dolayı oldukça mutluyuz. Bugün Burger King"in 214. şubesinin açılışını ilimizde yaptık.

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu fast food şirketinin buraya gelmesi Isparta"ya ciddi bir yatırımdı. Ayrıca uluslar arası bir marka niteliğindedir. Bir şehre markalar geliyorsa o şehir artık gelişmeye vizyonunu artırmaya başlamış demektir. Buradaki Burger King"in maliyeti yaklaşık 600 bin euroluk bir harcamayı gerektirmiştir. Bu harcama Isparta"da kalmıştır.

 Ayrıca burada 25 kişi istihdam edilecektir. Buradaki fabrikalara baktığımız zaman 15-20 kişiyi çalıştırdıklarını biliyoruz. Bu nedenle bu işyerinin de fabrika olduğunu düşünüyoruz..

Bizde Burger King"e tabiri caizse fast food şirketinden çok bir fabrika olarak görmekteyiz. Tabi sadece bununla yetinmemek gerekiyor. Yeni şubelerinin de açılmasını özellikle istiyoruz. Açılan Burger King 330 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Böyle ivme kazandırıcı çalışmalardan dolayı çok mutluyuz” dedi
"ISPARTA"YA GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"


Diğer yandan Burger King Genel Müdürü Caner Dikici, Isparta"ya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Burger King"in diğer şubelerinin yanında diğer markaları da Isparta"ya getireceklerinin müjdesini verdi.

Isparta"da bir öncü olduklarının altını çizen Dikici “Isparta"ya uzun zamandır gelip gelmeme konusunda araştırmalarımız vardı. Sayın başkanımızın bize kucak açmasıyla birlikte Isparta"ya gelmeyi ciddi manada düşünmeye başladık. Ön çalışmalarda bize sürekli yardımcı oldu.

Bize verilen yer 1000 metrekareydi. Gerçekten de Türkiye de eşi yok. Son derece büyük oturumu olan bir yer. Biz Isparta"da çok severek bu işe başladık. Bu inşaatımız sırasında da gördük ki Isparta"ya gelmekle gerçekten de çok doğru bir iş yapmışız.

İlk izlenimlerimiz bizim iştahımızı iyice artırdı. Tahmin ediyoruz ki Burger King olarak başka şubelerimizi açmanın yanı sıra diğer markalarımızı da buraya getireceğiz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.