Büyük Başarı Koleji Kurucusu Muhammed Nesim AKÇİL yaptığı açıklamada“Her yıl olduğu gibi şükürler olsun, yine büyük başarılarlasizlerin karşısına çıkıyoruz. 2021 LGS’nin ardından 2021 YKS’de de başarımızı taçlandırdık.’’ dedi.
Öğrencimiz Hamza ERFİDAN’ı ve ailesini tebrik ederim. 1987’den günümüze Öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle, eğitim camiasıyla,tüm Isparta şuna inandı: Büyük Başarı’da başarı tesadüf değil, bir gelenektir. Ancak elde edilen başarılarla yetinmemek ve başarı çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak; yerel ve ulusal alanda iz bırakmak, geleceğe dair büyük hizmetlere imza atmak ve hayatı öğretmek hepimizin öncelikli görevidir.
Öğrencilerimizin ayrıcalıklı bir okulda eğitim aldığını hissettiren bir kurum durumundayız.Türkiye’nin geleceğine yönelik hedeflerimizi; eğitim bilimlerinin temel ilkelerine inanmış ve bunları beceri haline getirmiş öğretmenlerimizle ve tüm altyapısı sağlanmış öğrenme ortamlarında gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz.
Bize güvenen değerli velilerimiz, hiçbirinizin gözü arkada kalmasın. BÜYÜK BAŞARI KOLEJİ olarak milli ve manevi değerlerine bağlı, öz güveni yüksek, akademik alanda başarı sağlamış, sağlıklı düşünebilen, mutlu bir nesil için çalışıyoruz. Her bir öğrencimizin; vatana millete hayırlı evlatlar olmaları, ulusal ve uluslararası alanlarda şehrimizi gururla temsil etmeleri, köklü bir geçmişin mirasını geleceğe taşımaları için var gücümüzle çalışıyor ve birlikte nice başarılara ve hedeflere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.
Büyük Başarı Koleji Kurucusu AKÇİL, bu başarıda emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve kendilerine ilk günden itibaren güvenen tüm velilere teşekkür etti.


Ayrıca YKS'de Türkiye 133.sü olanHamza ERFİDAN, başarıya nasıl ulaştığını anlattı:

Erfidan, sıkı bir çalışma süreciyle başarıya ulaştığını anlatarak, "Ailem ve okulum beni her zaman olumlu yönde etkiledi. Rahatsızlık yaşadığım bir süreç olmadı. Pandemi sürecinde canlı dersler, her hafta yapılan deneme sınavları, öğretmenlerimle kurduğumuz iletişim ve okulumuzun öğrenci odaklı eğitim anlayışı benim için çok faydalı oldu." diye konuştu.