Isparta merkezde 2, Eğirdir’de 1 ve Yalvaç ilçemizde 1 olmak üzere toplam 4 şubesi ile eğitim hizmeti sunarak 28 yıldır binlerce öğrenciyi hedeflerine ulaştıran BÜYÜK BAŞARI EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 Öğretim yılından itibaren ORTAOKUL ve LİSE olarak; güçlü kadrosu ve engin deneyimi ile hizmetine devam edecek.

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı 2015-2016 öğretim yılından itibaren dershanelerin kapatılarak, dileyen ve en geç 4 yılın sonunda standartlara uygun komplike bir koleje geçme taahhüdünde bulunan kurumlara dönüşüm okulları açma imkanı tanımıştı.  

28 yıldır Isparta ve ilçelerinde kendi markasını oluşturan, binlerce öğrenciyi diledikleri hedeflerine ulaştıran Büyük Başarı Dershaneleri bu doğrultuda artık okul oldu.
Büyük başarı Eğitim kurumları Genel Müdürü İbrahim NEMLİ’nin yaptığı açıklamaya göre;

Isparta merkezde “BÜYÜK BAŞARI ERTUĞRULBEY ORTAOKULU” ve “BÜYÜK BAŞARI TEMEL LİSESİ” Eğirdir’de ise “EĞİRDİR BÜYÜK BAŞARI ORTAOKULU” olarak oyun alanları, laboratuvarlar ile çeşitli atölyeleri içine alan proje değişikliklerini içeren kapsamlı hazırlık dosyamız müfettişlerimizin de içinde bulundukları komisyonlarca incelenmiş, ölçümler yapılmış ve uygun raporla Milli Eğitim Bakanlığımıza sunulmuştu. 

Bakanlığımızca yapılan nihai incelemelerde dosya ve muhtevalarımız uygun bulunarak 29.Mayıs.2015 tarihli onayla “TÜM OKULLARIMIZIN RUHSATLARI” verilmiştir.
Nemli; Böylece gelecek öğretim yılından itibaren 28 yıllık tecrübemiz, güçlü kadromuz ve siz velilerimizin bize olan güveniyle eğitim hayatında olmaya devam edeceğiz dedi.
BÜYÜK BAŞARI OKULLARINDA öğrencilerimize sadece okul olarak değil, hem okul, hem sınavlara hazırlık konseptiyle akademik bilgilerini sağlayacak; aynı zamanda da sosyal aktivitelerle kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız. 

Maksimum 22 kişilik sınıflarda Hafta içi 09.00–17.20 arası, Cumartesi günleri ise 09.30–14.00 arası dersler, etütler, soru çözümleri ile sosyal ve kültürel çalışmaların yer alacağı okulumuzun sınırlı sayıdaki kontenjanı dolmadan velilerimizin öğrenci kayıtlarını yaptırmalarını bekliyoruz. 

Saygılarımızla….
BÜYÜK BAŞARI EĞİTİM KURUMLARI