İlimizin başarılı dershanelerinden büyük başarı bu sene de adından söz ettiriyor. Dershane Genel Müdürü İbrahim Nemli Isparta’da sayısal 2’de il 5.si, Türkiye 405.sini ve ekli puanda sayısal 2’de il 4.sü Türkiye 219.cusu çıkaran şubelerinin Ertuğrul Bey olduğunu ve öğrencilerinin % 86’ sını seçkin üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleştiğini ifade etti.

22 yıllık deneyimleriyle 23.senede de başarılarını devam ettireceklerini belirten Nemli, “Gönlümüzde isim ve kurucusu değişmeden kendi ismini kurumsallaştırma gayreti ile Türkiye genelinde bir marka olma sevdası yatmaktadır.

Bunu da gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz. Neden büyük başarı diye soranlara ise kısaca; Büyük başarıda bu yıl üçüncüsünü uygulayacağımız size özel “mezun özel” var.

Mezun özel”de; 22 yıllık engin tecrübe, Güçlü ve deneyimli uzman kadro, Doküman - yayın kalitesi, Disiplin, Veli öğretmen ve öğrenci arasındaki iletişim, anlaşılabilir sonuca götüren takip sistemi ve kurum içi gösterilen özverinin yanı sıra 15 kişilik sınıflarda haftada 24 saat ders, toplam 30 deneme sınavı, sabah 9.00 akşam 19.00 arası eğitim faaliyetleriyle mezun özelde başarı % 100 imkânı bulunmaktadır.

Dershanemiz yeni sınav sistemine göre kendisini hazırlamış bu alanda 11 Ağustos’tan itibaren eğitim faaliyetlerine de başlamıştır. ‘Tanışmak, teşhis koymak başarmanın yarısıdır.’ İlkesiyle hareket eden dershanemiz, yeni sınav sistemiyle ilgili öğrencilerini bilgilendirme seminerleri de düzenlemektedir” diye konuştu.

Büyük Başarı’nın 2009 ÖSS başarı grafiği
TIP 3
ECZACILIK 3
HUKUK 2
DİŞ HEKİMLİĞİ 1
MÜHENDİSLİK 11
MİMARLIK 6
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK 1
GAZETECİLİK 1
EĞİTİM FAKÜLTELERİ 41
İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTELERİ 28
İLAHİYAT FAKÜLTESİ 2 
VETERİNERLİK FAKÜLTESİ 2
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 27
HEMŞİRELİK FAKÜLTELERİ 7
ÖN LİSANS 46 TOPLAM 181