ISTEM tarafından üretilen “andezit” taşı İstanbul’un en büyük firmaları tarafından kullanılmaya başlandı. Sadece İstanbul değil, bir çok ilde artık ISTEM imzası var.

Isparta Belediyesinin ISTEM şirketinin ürettiği “andezit” ve diğer taşlar özellikle İstabul’da büyük inşaat firmalarının vazgeçilmez ürünü haline geldi.

Daha önce İstanbul Beşiktaş Meydanından, Konya Stadının çevresine, yurt dışında bir çok inşaatta kullanılan andezit taşı, şimdi de özellikle İstanbul’da büyük inşaat firmalarının vazgeçilmezi haline geldi.

ISTEM andeziti en son olarak Ali Ağaoğlu’nun Maslak 1453 projesinde kullanıldı. Türkiye’nin en önemli inşaat firmalarında biri olan AĞAOĞLU, Maslak 1453 projesinde yer kaplama ve ihtiyaç duyduğu alanlarda ISTEM’in “andezit” taşını kullandı. 

Firma yetkililerinin “andezit” taşını çok beğendikleri ve bundan sonraki projelerde kullanmaya devam edeceklerini belirttikleri öğrenildi.

Andezit taşı sadece bu projede kullanılmıyor. İstanbul’da bir çok inşaat ve projede kullanılan andeziti, yeni büyük projeleri yapan firmaların da kullanacakları ve gerekli bağlantıların kurulmak üzere olduğu öğrenildi.

ISTEM Genel Müdürü Erhan Şanlıtürk, ISTEM olarak kaliteli üretim ve zamanında hizmet verme noktasında çalışmalarını en iyi noktaya getirdiklerini belirterek:”Isparta’mızın andezit taşını Türkiye ve Dünyaya duyurmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında ve özellikle İstanbul’un en büyük, en prestijli projelerinde ISTEM’in, Isparta’nı andezit taşını görmek büyük bir gurur veriyor.

Yeni projelerde de inşiallah andezit kullanımı giderek yaygınlaşacak. Temaslarımız sürüyor” şeklinde konuştu.