Yapılan açıklamada:' Girişler Ücretsiz Olup,Gecenin Sonunda yapılacak olan çekilişle KUDÜS ziyareti ücretsiz olacaktır.
Program Öncesi KUDÜS yararına Sergi ve Kermesimiz Olacaktır.
Programımız Birbirinden Güzel Video sunularının  yanında Çok Kıymetli konuklarımız ve Konuşmalarıyla devam edecektir,Uyumder Mehteran Konserimiz ve Ardından Grup Yürüyüş Konserimiz ile Devam Edecektir.

Bu Program ile Amaçlanan Son Dönemlerde Asılsız ve Haksız Yere Dış Güçler Tarafından Çıkarılan, “Filistin Türkiye’yi Kınadı”Yalan ve İftirası Yıkmak Olup Filistin Halkının Türkiyenin Yanında Olduğunu Anlatmak İçin Kudüs’ten Gelen “Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı ve Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri” ile Gönül Bağlarımızı Filistinli Müslüman Karseşlerimiz İle Daha da Kuvvetlendirip Terörist İsrail’in Planı Olan Bu Fitne İle İlk Kıblemiz MESCİDİ AKSA’ya Sırtımızı Dönmeyip Kudüs’ü,Filistin’i İşgal Etmelerine Duyarsız Kalmayacağız..!

Filistinin,Kudüsün,Kıbrısın,Türkiyenin kaderinin aynı olduğunu,İşkale ve Terörizme karşı hep beraber mücadele etmemiz gerektiğinin bilincinde olmamız gerekmektedir.

ilk kıblemiz,İsra ve Mirac müjdesi ile şereflendiğimiz KUDÜS Osmanlı yurdudur,Ecdad yadigarıdır,Ümmeti MUHAMMED’indir,BİZİMDİR BİZİM KALACAKTIR,İnşallah.

Bu vesile ile tüm Ispartalıları programa davet ediyoruz.'ifadelerine yer verildi.