Gençlik ve Spor İl Müdürü Gevrek’in girişimleri ile Boksta her dalda Türkiye şampiyonası 13 – 17 Mart tarihlerinde Isparta’da yapılacak. Müsabakalar için il dışından 1000’e yakın sporcu Isparta’ya gelecek
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in başarılı çalışmalarına yenileri ekleniyor. 2011 – 2012 eğitim – öğretim yılında Isparta’da 50’ye yakın organizasyon düzenlenmesini sağlayan Gevrek, şimdi de çok büyük organizasyonu Isparta’ya kazandırdı.
 
Boks Federasyonu Bayanlar Yıldız, Gençz ve Büyükler Boks Müsabakalarını Isparta’da yapıyor. 12 – 17 Mart tarihleri arasında Isparta’da yapılacak müsabakalar için il dışından Isparta’ya 1000’e yakın sporcu ve antrenör gelecek.
 
3 kategoride yapılacak müsabakalar için 800 dolayında sporcu, 200 dolayında ise antrenör ve yetkili Isparta’ya gelecek. 
 
Isparta’ya 11 Mart’ta gelecek sporcular bir hafta boyunca ekonomik ve kültürel olarak ilimize çok şey katacak.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Mart –Haziran döneminde Isparta’nın çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirterek:”Bu tür organizasyonların Isparta’ya çok büyük katkıları var. Biz de Isparta için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Voleybol alanında girişimlerimiz var. Isparta’ya güzel haberlerimizi vereceğiz.
 
Bu dönem içinde 70’e yakın organizasyonu Isparta’da yapmayı planlıyoruz. Organizasyonlarımızda bize her türlü desteği veren Sayın Valimiz Memduh Oğuz’a SDÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Hasan İbicioğlu’na, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahammet Öztürk ve diğer bütün kurumlarımızın yetkililerine teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.