Mhp Isparta Milletvekili Adayı Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı, Uluborlu'da çarşı ve pazar esnafı ile bi raraya geldi. Pazar yerindeki temaslarında köylü, çiftçi ve üretici hemşehrilerinin dert ve sıkıntılarını dinleyen Bıçaklı, 13 yıldır süre gelen Akp icraatlarının çiftçiyi ve köylüyü gerçekten zor durumlara düşürdüğünü ve 8 Haziran'da yeni bir dönemin başlaması konusunda birçok pazarcı esnafının kararlı bir duruş sergilediğini ifade etti.

23 Nisan akşamı meydana gelen don olayından etkilenen üreticilerinin yoğun şikayetlerini de dinleyen Bıçaklı, Akp iktidarının vatandaşın dilek ve taleplerine elle tutulur ve somut bir cevap veremediğini belirtti. Bilahare Uluborlu'da ki üniversiteli gençlerle bir araya gelen Büyükelçi Bıçaklı, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğrenci  gençliğinin de sıkıntılı bir dönem yaşadığını kaydeden Bıçaklı, gençlerin son dönemde Mhp'ye yönelik yoğun teveccühünden büyük mennuniyet olduğunu ifade etti.

Ziyaretlerinin sonunda Uluborlu İlçe yöneticileri ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafları çektiren Bıçaklı, 7 Haziran seçimlerinde Mhp' nin Ulubuylu'da da birinci parti olacağı düşüncesini dile getirdi.