MHP İl Başkanı İsa Yalçın partisindeki milletvekili adaylığı sürecini değerlendirdi. Yalçın, geçtiğimiz günlerde Ankara'da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüşme yaptığını belirterek, görüşmelerle ilgili şu bilgileri verdi: "Sayın Genel Başkanımız bize "Büyükelçimiz En son Türkmenistan Büyükelçiliği yapan Dr. Hüseyin Avni Bıçaklı'nın Isparta’dan adayı adayı olacağını iletti ve şunları söyledi,

Diğer arkadaşlarımızla birlikte orada çalışacak. Devletimize önemli hizmetler vermiş birisidir.

MHP'nin böyle başarılı insanlara her zaman ihtiyacı vardır. Bütün adaylarımız sahada olmalıdır" dedi. MHP olarak sahadayız ve bütün aday adaylarımızla birlikte çalışı yoruz.

Bütün adaylarımız eşit durumdadır. " dediğini ifade etti.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, toplantıda ayrıca aday belirleme sürecine ilişkin de bilgiler de verdi.

MHP’nin Isparta Milletvekili Adaylarını merkezi yoklama usulüne göre belirleyeceğini hatırlatan Yalçın, “Aday adaylarımız çeşitli anketlerle halka sorulacak.

Teşkilat mensuplarımız telefonla aranarak görüş ve önerileri sorulacak. Yine MHP Genel Merkezi’nden gelecek bir ekip, Isparta’da çalışma yapacak ve teşkilatlarla bir toplantı gerçekleştirecek.

Tüm bu çalışmaların sonucunda İl Başkanları Ankara’ya çağrılarak, listeye son şekil verilecek” diye bilgilendirme yaptı.