Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, her yıl olduğu gibi bu yılda Konya Tarım Fuarına gitmek istediklerini ancak, Konya’da meydana gelen fırtınanın Fuar alanındaki çadırları yerle bir etmesi nedeniyle gidemediklerini söyledi. 
 
Ispartalı çiftçiler Ziraat Odası’nın organizesinde Konya ilinde düzenlenecek olan Tarım Fuarına katılmak için geçtiğimiz hafta sonu günü birlik olarak Konya’ya gideceklerdi. Ancak, Konya ilinde yaşanan şiddetli fırtına bu ziyaretin gerçekleşmemesine neden oldu. 
 
KUTLU; 
 
Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Konya’da ‘Tarım Fuarı’ düzenleneceğini belirterek, Tarım Fuarında kendilerinin de gitmeyi planladıklarını ancak işlerin istedikleri gibi gitmedinini söyledi. Başkan Kutlu; “Ispartalı çiftçiler ve odamızın organizesinde her yıl Konya’da düzenlenen Tarım Fuarına katılıyoruz. Çünkü, bu fuar çiftçilerimiz için son derece yararlı oluyor.  Söz konusu Tarım Fuarı bu yılda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilecekti. Bizde bu doğrultuda Isparta’daki çiftçilerimize gerekli duyuruları yaptık ve yaklaşık 300 çiftçi yani 8 otobüs dolusu çiftçilerimizle birlikte Cumartesi akşamı Konya’ya gidecektik. Ancak, geçtiğimiz hafta sonu Konya’da etkili olan ve ilimizde de etkisini gösteren şiddetli fırtına Tarım Fuarını dağıtmış. Sergilerin açıldığı fuar alanındaki çatırları yerle bir etmiş. Onun için fuar yapılamamış. Bizde bu nedenle Konya’ya gidemedik ve geziyi iptal etmek zorunda kaldık” dedi.