1000 kişinin iş imkanına kavuşacağı Çağrı Merkezi için yer bulundu. Tadilat için gerekli olan 1.2 milyon liralık ödenek Milletvekili Bilgiç’in girişimleri ile bulunuyor.
 
Isparta’daki işsizliğe önemli oranda çözüm bulacak ve 1000 kişiye ekmek kapısı olacak Çağrı Merkezi “Call Center” için yer bulundu. Vali Vahdettin Özkan’ın girişimleri ve araştırması ile 112 Acil Servisin hizmet binasının arka tarafından bulunan binalar Çağrı Merkezi için uygun bulundu.

Özel İdare yetkilileri hemen harekete geçti ve depo olarak kullanılan binaların tadilatı için çalışmalara başladılar. Binaların tadilatı için 1.2 milyon liralık bir ödenek gerektiği raporunun verilmesi üzerine kaynak arayışına geçildi.

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan –Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ödenek için devreye girdi. Bin kişinin iş imkanına kavuşacağı ve sağlayacağı katma değer ile Isparta ekonomisine büyük katkı sağlayacak çağrı merkezinin yapılmasının çok önemli olduğunu belirten Bilgiç, Özel İdareye binanın tadilatı için gerekli olan 1.2 milyon liralık ödeneğin aktarılması Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü ve olumlu sonuç aldı.

Ödeneğin gönderilmesi ve çağrı merkezinin Isparta’ya açılmasının çok önemli olduğunu belirten AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç, 1.2 milyon liralık ödeneğin acil olarak gönderilmesini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ilettiğini belirterek şu bilgileri verdi:

“Sağolsun Sayın Bakanımız Isparta’nın her konusunda olduğu gibi bu konuda da gerekli duyarlılığı gösterdi ve ödeneğin gönderileceğini söyledi. Maliye Bakanımıza Isparta İl Özel İdaresinin kapatılan belediyelerden dolayı yaşadığı ekonomik sorunları ve acil para ihtiyacını da anlattım ve kendisi yardımcı olacaklarını söyledi.

Çağrı Merkezi Isparta ve iki ilçemizde istihdam sahası yaratacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zamanla çağrı merkezinin sağladığı istihdam ve ekonomiye sağladığı katma değer artacaktır.”

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, yıl sonuna kadar Isparta’ya yapılacak diğer yatırım ve gelecek ödeneklerle ilgili sevindirici haberler vereceklerini de sözlerine ekledi.