Isparta Belediyesi, Pirimehmet Mahallesindeki altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıl Pirimehmet Mahallesi Matbaalar Çarşısı bölgesindeki 10 sokak ve bu sezonda Kunduracılar Sitesi bölgesindeki 12 sokaktaki çalışmalar tamamlandı. Belediyenin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde 113 Caddenin kuzey bölümünde yer alan ve Özkanlar Kavşağına kadar devam eden bölgedeki 44 sokaktaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu sokaklarda da öncelikle yorgun asfalt kaldırılırken, ardından da başta yağmursuyu olmak üzere altyapı eksiklikleri tamamlanırken, altyapısı tamamlanan sokaklarda da dayanıklı asfalt çalışmaları başlatıldı. 15 Mayıs 2017 tarihi itibariyle kalan 44 sokaktaki çalışmalar tamamlanarak yol çizgileriyle birlikte halkın kullanımına açılacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Pirimehmet Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bölgedeki asfalt kazıma çalışmalarının tamamlandığını ve tüm altyapı ve asfalt çalışmalarıyla Pirimehmet Mahallesinin sorununun çözüleceğini kaydetti. Pirimehmet Mahallesinde kapsamlı bir çalışma sürdürdüklerini anlatan Başkan Günaydın, Pirimehmet Mahallesinin bir bölümünün geçen sene ve bu sezon başında bitirildiğini hatırlattı.

Çalışmaların tamamlanma tarihi olarak 15 Mayıs’ı açıkladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmaların daha öncede bitebileceğini dile getirdi. Günaydın, “Bir bölgede yaptığımız çalışmalar karşısında o noktalara başlangıç ve bitiş tarihlerini gösteren tabelalar koyuyoruz. Böylece halkımız çalışmaların ne zamana tamamlanacağını biliyor. Çalışmalarda altyapıya bakılıyor tüm eksiklikler gideriliyor. Bu sokaklarımız belirttiğimiz tarihten hatta daha öncesinde yol çizgileriyle birlikte tamamlanacak” dedi. Hızlı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Günaydın, yaptıkları bu çalışmaların özel ve kurumlara göre çok daha hızlı gerçekleştirildiğini belirterek “Yaptığımız bu güzel çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.