Vali Seymenoğlu, TBMM Başkan Vekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz ilçede ilk olarak geçtiğimiz Ağustos ayında tarihinin en büyük orman yangınıyla karşı karşıya kalan Çandır köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Seymenoğlu burada yaptığı açıklamada Ağustos ayında meydana gelen Orman yangının yaralarının sarılması için her türlü adımın atıldığını belirterek Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nın daha nitelikli olarak turizme kazandırılması için de vatandaşlar adına Milletvekilleri Bilgiç ve Gökgöz’den söz aldı.

Devletimizin her türlü doğal afette vatandaşımızın yanında olduğunu belirten TBMM Başkan Vekili Bilgiç ise Çandır’da vatandaşların neye ihtiyacı varsa devletimiz buradadır diyerek Yazılı Kanyon Tabiat Parkı için de her türlü adımın atılacağını kaydetti.

Otomobil Alev Topuna Dönüştü İşte O Anlar Otomobil Alev Topuna Dönüştü İşte O Anlar

Isparta Milletvekili Gökgöz de, yaraların sarılması için çalışmaların devam ettiğini belirterek Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nın turizme kazandırılması için gerekli adımların atılacağını söyledi.

Ardından Vali Seymenoğlu, TBMM Başkan Vekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz  vatandaşların taleplerini dinlediler.

Heyet; Ardından geçtiğimiz ay yapımına başlanan Çandır köyü merkezi ile Yıldız Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik yolda devam eden beton yol  çalışmalarını yerinde inceledi, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan İl Özel İdaresi çalışanlarına kolaylıklar diledi.


 
Son olarak Yeşilyurt köyünde İl Özel İdaresi ekipleri tarafından sıcak asfalt kaplaması tamamlanan 18 kilometrelik yolu vatandaşlarla birlikte trafiğe açan heyet, ardından Yeşilyurt köyü sosyal tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlediler.

Sütçüler ilçesi Çandır köyündeki proğrama  ve köylerindeki proğrama Sütçüler Kaymakamı AK Parti İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Keçiborlu Beleidye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Atabey Belediye Başkanı Tefik Atasoy, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Aydemir, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Tarım İl Müdürü Eyup Adıgüzel, TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü, Sütçüler Ak Parti İlçe Başkanı, AK Parti Şarkikarağaç  ilçe başkanı katıldı.