Spor Bakanlığı tarafından Çarıksaraylar Kasabası’na TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç girişimleriyle yaptırılan Spor Kompleksi, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerine ilaç oldu.

Belediye Başkanı Özcan Turhan tarafından tesislere “Süleyman Seba Spor Kompleksi” ismi verildi. Beşiktaş ayrıca Çarıksaray’daki okullara spor malzemeleri desteği verecek. Isparta Beşiktaşlılar Derneği, hemen salonun altındaki okulda bulunan yoksul öğrencilere kaban, mont olmak üzere kışlık malzemeler dağıtacak.

Beşiktaşlı olan SDÜ Öğretim Görevlisi-Gazeteci Şakir Aksöz sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaparak emeği geçenlere teşekkür etti: Isparta Milletvekilli ve Plan - Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in destekleri ile yapılan "SÜLEYMAN SEBA" spor kompleksine Beşiktaş olarak her türlü destek verileceği gibi kasabamız öğrencileri ile ilgili de sosyal sorumluluk projesi hayata geçirilecek.

Özcan Turhan başkanım işlem tamam. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Hakan Özköse'ye teşekkürler...