Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabasında Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Bingöl, önceliklerinin mevcut kasaba nüfusunu korumak olduğunu söyledi.

Çarıksaraylar Kasabasında her yıl ortalama 15 çocuğun dünyaya geldiğini ifade eden Bingöl; “Bu çocuklar yetişkin çağa geldiğinde iş aramak amacıyla kasabadan göç etmektedirler. 13’ü göç ediyor, kasabada sadece 2’si kalıyor. Kasabanın fiziki yapısına uygun projeler geliştirmek suretiyle ilk etapta göçü önlemeyi, sonrasında tersine göçün başlamasını hedefliyoruz” dedi.

Büyük projelerle geldiklerinin altını çizen Mehmet Bingöl; “Belediye olarak zaten altyapı hizmetleri yapılacaktır. Biz ekibimizle birlikte bizlerden sonraki gelecek nesillere temiz ve her alanda kalkınmış, gurur duyulacak bir kasaba bırakmak istiyoruz.

Bu kapsamda dürüst, şeffaf ve adil bir yönetim tarzı ile herkese eşit davranacağız. Temiz yönetim hakim olacak ve iş bitirici olacağız. Halkın sorunlarını çözen sosyal bir belediye anlayışı ile aktif bir kadro ile 7/24 hizmet sunacağız. İyi günde, kötü günde vatandaşımızın yanında yer alacağız” dedi.

Çarıksaraylar Kasabası Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Asil Listesi;

Ramazan Ayaz

Mehmet Sayın

Ramazan Özdemir

Aşır Gürdağ

İsmail Yılık

Mehmet Ali Kunt

Fadime Karataş

Adem Gökçe

Kontenjan Adayı;

Ali Aydoğdu

Yedek Liste;

Ahmet Kesikbaş

Halil İşler

Şehriban Düzen

Ali Eroğlu

Ali yalman

Mustafa Cinar

Mustafa Turpçu

Halil Kayıkçı

Tayyip Onur Sarı