Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, İlçe Başkanı Mustafa Atılgan, Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayı Ramazan Kabalak, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Halil Toprak, Çiçekpınar Belediye Başkanı Mustafa Erol ve çok sayıda partili Şarkikaraağaç Ekspres Gazetesini ziyaret etti.
 
İl Başkanı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Yalçın yaptığı açıklamada bizim Isparta da ve bütün ilçeler olduğu gibi Şarkikaraağaç’ta hassas bir nokta. Niye arkadaşlarımız siyasi mücadele içerisine giriyor, başarılı olmak için. 
 
Peki kimdir bu arkadaşlarımız kendi değerleri ancak Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde idi. Şimdi gittikleri yerlerde hala eski kimlikleri ile değer görecekler. Aslında görmeyecekler dedi. 
 
İSA ÇARKACI’YA “FIRILDAK KUBİLAY” BENZETMESİ
 
Bir insan düşünün 1999-2004 yıllarında MHP’den Meclis Üyesi idi, 2009 yılında CHP’den Meclis Üyesi adayı idi seçilemedi. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oluyor hemen arkasından aynı dönemde  BBP’den Belediye Başkanı adayı oluyor. Bir zamanlar siyasette Fırıldak Kubilay diyorlar ya , onu da geçti, dedi. Çapını, ağırlığını, kaç kişiyi etkileyebileceğini göreceğiz siyasette. Kendileri akşam bir yer de sabah bir yerde. 
 
BAŞ TACIMIZDIR DEDİ
 
Diğer arkadaşlarımız için de MHP içerisinde değişik sebeplerle belli bir dönem veya uzun süre siyaset yapmış olanlar her zaman başımızın tacıdır dedi. 
 
Ama MHP’nin yol haritasında ülkenin Kritik döneminde bizi farklı yerlere çekmeye çalışanlara da dur deriz.Akde vefanın olmadığı yerde MHP kesinlikle olmaz. Bir örnek verecek olursak “Bir dağa bir kuş konarsa o dağ ne kazanır, bir dağdan bir kuş uçarsa o dağ ne kaybeder”. MHP bu saatten sonra gündemi de olmaz. hiçbir şekilde gündemi olmaz.
 
İSTİFA ETMEDİ, İHRAÇ ETTİK
 
Geçtiğimiz günlerde istifa eden Hikmet Akyol’u ise biz disiplin kuruluna sevk etmiştik. Kendisi istifa etmedi, daha öncesinde biz partimizden ihraç ettik. Çıkıp kendisine söylememe rağmen kendisi istifa ettiğini söylüyor dedi. 
 
Fatih DEMİRTAŞ/ŞARKİKARAAĞAÇ