Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp alanında 2014 yılının önemli toplantılarından olan Ulusal İntegratif Tıp Kongresi`nde Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Cebeci`ye “2014 YILI BAŞARI ÖDÜLÜ” verildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Süleyman Seydi`nin de katıldığı törende, Cebeci ödülünü Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sultan Taşçı`nın elinden aldı. Alanında çalışmaları olan birçok akademisyen ve uzman bilim insanının katıldığı ödül töreninde Cebeci`nin Süleyman Demirel Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi bünyesinde sürdürülen geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları eğitim çalışmalarına verdiği destek ve başarılı çalışmaları ile 2014 YILI BAŞARI ÖDÜLÜ`ne layık görüldüğü vurgulandı. 

Ödül töreninin ardından açıklama yapan Cebeci, YBEM’in Isparta’dan inkişaf etmiş, Türkiye’de kendisini ispat eden bir ender bir kurum olduğunu söyledi. 
YBEM’in Isparta’da her alanda öncü bir rol oynadığını belirten Cebeci,Tamamlayıcı Tıp alanında da Isparta ve SDÜ’yü önemli bir merkez haline getireceklerini vurguladı. 
Cebeci,bu ödülü, her alanda SDÜ ile bütünleşen ve desteklerini esirgemeyen Isparta halkına ithaf ettiğini sözlerine ekledi.