Toplantıda CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, parti yöneticileri ve partililer hazır bulundu.  CHP İl Başkanı Erdoğan, partisindeki heyecanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Av. İsmail Çelik ise çözümün CHP olduğunu belirterek şunları söyledi:”Neden CHP’den milletvekili aday adayıyım? Bir ülke düşünün; Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor, en pahalı iletişim vergisini alıyor, en fazla haksız tutuklamalar yaşanıyor, Meksika’dan sonra en fazla gelir adaletsizliği olan, dolaylı vergiyi en çok alan, bankaların dünyada en fazla gelir elde ettiği, her geçen gün icra dairelerinin açıldığı ve Isparta olarak her 7 kişiden birinin şüpheli olarak Cumhuriyet Savcılığına ifade verdiği bir ülke…

Biz her zaman Atatürkçü olduk. Biz hedefimize azim ve kararlılığımızla devam edeceğiz. Hiçbir milletvekili aday adayına rakip değilim. Beraber yürüyeceğiz ve bu ülkeyi kurtaracağız. Çözüm ise CHP’de” dedi.

Bilindiği gibi; Yaklaşık iki hafta önce seçim Takviminin açıklanması ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından İl Genel ve Belediye meclisi üyelerini kapsayan yerel yöneticilerin görevlerini bırakıp Milletvekili aday adayı olmamaları istendiği belirtilmiş ve CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan Isparta’da Belediye Meclis Üyeliğinden iki hafta önce istifa eden Avukat İsmail Çelik’in istifası konusunda ‘Partimizin bu arkadaşlarımızın görevden ayrılmamaları yönünde kararı var. Keşke istifa etmeden önce bana bir danışsaydı’ ifadesini kullanmıştı.