Saadet Partisi’nin yapılan 6. olağan kongresinde, Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığa seçildi. Saadet Partisi İl Sorumlusu Cevat Gençay ise Genel İdare Kurulu’na getirildi. Gençay, “Isparta’yı partimizin genel merkezinde temsil edeceğiz” dedi.
 
Saadet Partisi’nin yapılan 6. Olağan kongresinde Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığa seçilmişti. Bu seçimin ardından Saadet Partisi İl Sorumlusu Cevat Gençay, Genel İdare Kurulu’na getirildi. Olağan kongreyi değerlendiren ve Genel İdare Kurulu hakkında bilgi veren Gençay, şunları söyledi:  “Saadet Partisinin 6. Olağan kongresini gerçekleştirdik. Bu kongreden önce Genel Başkanlık için bütün İl Başkanları toplantılar yapıldı. Yazılı olarak herkes fikirlerini yazdı. Genel merkeze teslim edilen yazılar, kongre öncesinde Yüksek İstişare kurulunda değerlendirildi. Değerlendirilen fikirlerin ardından Temel Karamollaoğlu’na görev verildi. Ve bu isim ile tek liste olarak kongreye gidildi. Isparta’dan da kalabalık bir grup olarak gittik. Saadet Partisi’ni dışarıdan küçük göstermeye çalışanlara gövde gösterisi yaptık. Çok güzel ve keyifli bir kongre geçirdik. Konuşmalar bitinceye kadar dışarıda oturan katılımcılar dinledi. Genel başkanlığa Temel Karamollaoğlu seçildi.
 
ISPARTA’YI PARTİMİZİN GENEL MERKEZİNDE TEMSİL EDECEĞİZ
 
Temel Karamollaoğlu, Türk siyasetinin Temel’lerinden birisidir. 30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen 6. Saadet Partisi Olağan Kongresi'nde SP genel başkanlığı görevine seçilmiş olan Karamollaoğlu, 1996-2002 ve 1997-1980 yılları arasında Milletvekilliği görevini üstlenmiştir. Ayrıca 1989 ve 1995 yılları arasında Sivas Belediye Başkanlığı yapmıştır. Siyasete atılmadan önce Devlet Planlama Teşkilatı'nda (DPT) Tekstil Sektör Uzmanı olarak çalışmıştır. Büyük kongre için Isparta’dan Genel İdare Kurulu’na seçildik. Isparta’yı partimizin genel merkezinde temsil edeceğiz. Hayırlı olan her işte destek vereceğiz. Saadet Partisi olarak gerçekleştirilen kongrede herkes fikirlerini belirtti. Toplantının ana gündemi terör ve aile tahribatıydı. Yapılan yanlış siyasetin doğrusunu söyleyeceğiz.”