Açılış öncesi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Isparta Meydan AVM Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Pelevan, JLL Türkiye Yönetim Direktörü Hakan Tomar ve MallMark Kıdemli Kiralama Müdürü Yeşim Çamlıbel, basın mensuplarıyla buluştu.

Bölgenin en kapsamlı kompleksi olarak tasarlanan Isparta Meydan AVM, mağaza  karması, sosyal alanları ve yarı açık konseptiyle kısa sürede Isparta’nın cazibe merkezi haline gelecek.

“2,5 YILDA ÇOK MÜCADELE VERDİK VE VERDİĞİMİZ 
SÖZÜ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise çeyrek asırdır yapılamayan ITKM Meydan AVM’yi 23 Nisan’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Öncelikle bu basın toplantısına göstermiş olduğu ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.

Evet, sizlerin de yıllarca konu ettiği yaklaşık 25 yıldır birçok gazetelerde veya değişik haber sitelerinde konu olan bu ITKM ismiyle tanıdığımız alanın açılışına çok az bir zaman kaldı. Sizler burada birçok haberler yaptınız o kadar çok başlıklar attınız ki inanın hepsini toplasanız kocaman bir dosya yapılır.

Mart Ayında Kartlı Ödemeler Rekor Kırdı Mart Ayında Kartlı Ödemeler Rekor Kırdı

ITKM için ‘çıkmaz sokak’, ‘burası yapılamaz’, ‘bitmeyen bir hayal’ deniyordu ama bugünlere geldik. 2,5 yılda çok mücadele verdik ve verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz.