CHP Isparta Gençlik Kolları lokalinin camı kırılarak, içeriye CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner aleyhinde yazıların yer aldığı bir kağıt atıldı.

Haber32 muhabirinin aldığı bilgiye göre, Halı Sarayı'nın ikinci katındaki Gençlik Kolları lokalinin giriş kapısının camı sert bir cisimle kırılarak, içeriye Milletvekili Adayı Öner hakkında ''Dedeleri Tunceli Dersim'den göçmüş, Koçgiri aşiretine mensuptur'' ''Dersim isyanı'' konularının yer aldığı kağıt atıldı. Çevredeki esnaf tarafından olayın CHP İl Teşkilatı'na bildirilmesi üzerine Emniyet ekipleri de olay yerinde inceleme çalışması başlattı.

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan davranışı doğru bulmadıklarını belirtti. Seçim çalışmalarını güzel bir ortamda yürüttüklerini, kendilerine atılan iftira ve saldırılara hiç bir zaman muhatap almadıklarını kaydeden Erdoğan, ancak istenmeyen olaylara da maruz kaldıklarını söyledi. Siyasi partilerin seçim dönemlerinde projelerinden, hizmetlerinden bahsetmeleri gerektiğini ve saldırı niteliğindeki davranışların vatandaşlar tarafından da tasvip edilmediğini aktaran Erdoğan, ''Bugüne kadar projeleriyle ön plana çıkan CHP'nin hem Isparta'da hem de ülke genelinde yükselişe geçmiştir. Bu duruma hazmedemeyenler tepkilerini hoş olmayan davranışlarla sergiliyorlar. Yapılan bu davranış şiddettir, siyaset ahlakına aykırı bir davranıştır. Lanetliyoruz ve kınıyoruz'' dedi.

Erdoğan, çirkin saldırıların kendilerini yıpratamayacağını ifade etti.