Isparta Emniyet Müdürlüğü, 7 Haziran tarihinde CHP Isparta Gençlik Kolları lokalinini camı kırılarak, içeriye Milletvekili Ali Haydar Öner aleyhinde bildiri atılması olayının aydınlatıldığını ve bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, genel seçimlerden 5 gün önce yaşanan olayla ilgili yapılan suç duyurusu üzerine çevrede geniş çaplı araştırma başlatıldığı ve incelemeler sonunda iki kişinin tespit edildiği belirtildi. Tespit edilen kişilerden M.S'nin gözaltına alındığı ve Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadesinde, alkollü olduklarını ve yanındaki arkadaşı ile dükkanların camlarını kırıp kıramayacakları yönünde iddiaya girdiklerini belirttiği kaydedildi. M.S'nin kendi iddiasını ispat etmek için partiye ait büro olduğunu bilmediği işyerinin kapı camını ayağı ile kırdığını ve olay yerinden kaçtıklarını beyan ettiği ifade edildi. Ayrıca M.S'nin içeriye atılan bildiri hakkında herhangi bilgisinin olmadığı yönünde de açıklamada bulunduğu kaydedildi.
Olaya karıştığı tespit edilen diğer şahsın yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.
CHP Isparta Gençlik Kolları lokalinin 7 Haziran'da camı kırılarak, içeriye CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in aleyhinde yazıların yer aldığı bir bildiri atılmıştı.