12 Haziran 2011 günü yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partimden millet vekili aday adayı oldum.

          4 yılı aşkın bir süredir Cumhuriyet Halk Partisindeyim.  Merkez İlce Yöneticiliği yaptım ayrıca Partimi Isparta Belediye Meclisinde temsil ettim.  Bu nedenlerle siyasete uzak bir isim değilim.
         Partimin içerisindeyim. Bazı organizasyonlarda da özellikle merkez ilce yönetimimizle başarılı işler başardık.  Zaten hukuk fakültesini bitirir bitirmez de bu yüzden geleceğin aydınlık yüzü olan ülkeye barış ve huzuru getirecek olan Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum

Neden siyaset ?

Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.Dünyanın en yüksek iletişim vergileri ödüyoruz
Meksika’dan sonra  gelir dağılımının en bozuk olduğu ve dünyanın en fazla dolaylı vergilerinin alındığı ülkede yaşıyoruz. Tüketicilerden aldığı haksız ücretlerle ,dünyanın en fazla kar elde eden bankaları ülkemizde Tabi Haksız tutuklamalarda dünya da yine birinciyiz  ,8 yılda 800’den fazla şehit verdik,Ve bunlara eklenecek bir çok hususla dünyada en kötü sırasını   başka bir ülkeye bırakmıyoruz.
 
        Bu tabloya karşılık hala çok iyi olduğumuzu söyleyenler var aslında ibret ve şaşkınlıkla seyrediyorum. Bu denli kötü bir tabloyu bile toz pembe göstermek her baba yiğidin harcı değil. Ülkede işler hiç iyi gitmiyor. Bu gidişle de çok zor düzelir. Ama umutsuz olmamamız gerekiyor. 9.0 şiddetindeki depremle  yıkılan Japonya’nın kısa bir sürede hemen toparlandığına şahit olacağız. Farklılıklar üzerinden değil ortak yönler üzerinden siyaset yapılmaya , yandaşa değil de vatandaşa hizmet edilmeye başlandığı gün  yeni bir Kuva-yi Milliye ruhu kazanarak bu sorunları tümüyle aşacağımıza inanıyorum
      
        Tüm bunları gerçekleştirecek olan tek parti vardır. Oda Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu yüzden 2011 yılı genel seçimlerinde partimden aday adayı oluyorum.