CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Aksu’daki ziyaretlerinde emeklilerle bir araya gelerek AKP iktidarı ile halkın yoksulluğa ve açlığa mahkum edildiğini söyledi. Dinçtürk’ün sözlerini destekleyen hemşehrileri ise, “Biz, seni bekliyoruz Sayın Vekilim…” şeklinde yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, seçim öncesi çalışmalarına dur – durak bilmeden devam ediyor. 

Uzun yıllar eczane işletmeciliği yaptığı memleketi Aksu’da 7’den 77’ye her kesimle sohbet eden CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ilçe kahvehanelerinde çay içti, kendisini görünce selam veren belediye otobüslerine binerek herkesi tek tek selamladı.

Dinçtürk, memleketinde yine sevgi seliyle karşılanırken, kendisinin de hemşehrileriyle olan sıcak diyalogları gözlerden kaçmadı.

Aksu’da parti ayrımı gözetmeden her kesimde sevgiyle kucaklanan CHP Milletvekili Adayı Dinçtürk, özellikle emeklilerle uzun süre sohbet etti.

“AKP İKTİDARI YURTTAŞLARI AÇLIK VE YOKSULLUĞA MAHKUM ETMİŞTİR”

İlçedeki hemşehrileriyle AKP iktidarı sonrasında yaşanan sıkıntıları değerlendiren Dinçtürk, “AKP iktidarı yurttaşlarımızı açlık ve yoksulluğa mahkum etmiştir. Zaten bunu saklayabilme gibi bir lüksleri de yok, her şey ortada… Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile birlikte halkımızı bu mahkumiyetten kurtaracağız” dedi.

“BİZ SENİ BEKLİYORUZ SAYIN VEKİLİM…”

İlçede ticaret yaptığı süreçte, Dinçtürk’ün sosyal yönüyle de ilçedeki etkinliklerde aktif rol oynadığını ve her kesimi kucakladığını ifade eden Aksulu hemşehrileri, “Sen buradan gittin, Aksu’da doğru düzgün adam kalmadı. İnşallah memleketin Aksu seni kucaklayacak ve destek verecek. Biz seni bekliyoruz Sayın Vekilim…” şeklinde konuştular.