CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan, partisinin aday tanıtım töreninde çok iddialı konuştu. CHP’nin Isparta’da 100 bin oy alacağını ileri süren Ceyhan, iktidar partisi milletvekilleri ile kendi partisinin milletvekilini eleştirdi. İşte o konuşma:

İNŞALLAH ONLARI TEKRAR
LİSTEYE KOYARLAR

“Burada Ramazan Gül abimiz var, 3 İl başkanımız var. Aynı listede olmaktan gurur duyuyorum. Keşke kadın arkadaşlarımızda aday aday olsaydı.

1 Kasım seçiminde bir iddia koyduk. Siyaset iddia işidir. Eğer CHP, Atatürk’ün partisi herkesin mutsuz olduğu dönemde 100000 oy alacağız. Isparta’da CHP 1.parti olacak. Millet ittifakını Isparta’da birinci parti yapacağız. Sadece Ankara’ya değil, 2 tane beceriksiz milletvekiline de tamam diyoruz. Bana vazife verilsin bunları sokağa bile çıkarmam. İnşallah AKP, tekrar S.Sadi Bilgiç ve Recep Özel’i aday gösterir. Ben onları her kahvede rezil ederim.

CHP 2, İYİ PARTİ 1, AK PARTİ 1 ÇIKARACAK

Milletvekili dediğin her yere gelir. İş bahanesi üretmez. Milletvekili dediğin rakiplerine yanlış yaptığını yüzüne söyler. Biz Cesaret sahibi cumhuriyet evlatları ile siyaset yapacağız. Bunu yapamayan lütfen kenara çekilsin. Sayın Cumhurbaşkanımızı da seçeceğiz, 2 milletvekili çıkaracağız. Ben ODTÜ’lüyüm. Hesap bilirim. Millet ittifakı 180000 oy alacak. 2 CHP, 1 de İYİ Parti alacak.”