Bu şunu gösteriyor; demek ki 9 yıldır bu ülkeyi yanlış yönetmişler'' dedi.
Bakanları değiştirerek geçmişte yolsuzluk yapan bakanların aklanmak istendiğini ileri süren Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın, bakanlarının yolsuzluk yaptığını kendisinin itiraf ettiğini savundu. Başbakan Erdoğan'ın kendi yaptığı itirafı unutturmak istediğini öne süren Kılıçdaroğlu, ama kendisinin bunu halka her zaman hatırlatacağını belirtti.

-CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ PKK BAĞLANTISI-

Gazetecilerin AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün, CHP'li bazı milletvekili adaylarının PKK bağlantıları olduğu yönünde açıklama yaptığını hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
''Kimler olduğunu açıklasınlar, biz onları mahkemeye vereceğiz. Sayın Erdoğan söyledi ve onu mahkemeye veriyoruz. Bizim BDP ile 5 maddelik sözleşme yaptığımızı da açıkladılar, biz böyle bir sözleşme hiç yapmadık. Açıkça yalan söylüyorlar. Sözleşme yaptığı iddiasında bulunan insan da açıkça söylüyorum; şerefsizdir. Ama Sayın Selahattin Demirtaş bir açıklama yaptı, dediki 'biz AKP İl Başkanlığı ile bir sözleşme yaptık' dedi. Şimdi o sözleşmeyi Sayın Erdoğan'ın açıklamasını istiyorum.''
Burada kendisine halı dokuma Atatürk posteri hediye edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından seçim bürosundan sonra mitingin yapılacağı alana geçti.