AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, CHP'nin MHP'yi asansör partisi haline getirdiğini ileri sürdü. Kolukırık, referandumda MHP oylarını yanına almayı başaran CHP'nin şimdi de kaset operasyonları aracılığı ile MHP'li seçmenin oyuna göz diktiğini iddia etti.     

CHP'Lİ ADAY BAHÇELİ'Yİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADI         

 Kolukırık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 22 Mayıs'ta Isparta mitinginde CHP adayı Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner tarafından çiçeklerle karşılanıp seçim bürosuna davet edildiğini hatırlattı. Kolukırık, "Kaset skandallarının arkasında AK Parti'nin olduğunu iddia edenler CHP'nin MHP'ye olan yakınlaşmasına ve Ali Haydar Öner'in Bahçeliyi seçim bürosuna davet etmesine hanımı ile birlikte karşılamasına baksınlar. Bu tablo Türkiye genelinde de bu işbirlikçi uzantıların var olduğunu bir göstergesidir." dedi.

KASETLERİN ARKASINDA CHP ZİHNİYETİ VAR

MHP'deki kaset operasyonlarının arkasında CHP zihniyeti olduğunu iddia eden Kolukırık, CHP'nin bu partinin oylarına olan ilgisinin her fırsatta kendisini belli ettiğini vurguladı. Kolukırık, "Referandumda MHP oylarını yanına almayı başaran ve bu partiyi 'asansör partisi' haline dönüştüren CHP, şimdi de kaset operasyonları aracılığıyla MHP'li seçmenin oyuna göz dikmiş görünüyor. En son CHP adayı Ali Haydar Öner'in Bahçeli'yi kendi seçim bürosuna davet etmesi CHP'nin MHP oylarına göz diktiğinin ve bu parti üzerindeki beklentilerinin bir kanıtıdır. Üzücü olan ise MHP yönetiminin de bu davetten hoşnut bir görüntü çizmesidir." diye konuştu.

TÜRKEŞ'İN MHP'Sİ İLE CHP ASLA BİR ARADA OLAMAZ

MHP'nin CHP ile ittifak etmesini, 'milliyetçi geleneğe yapılmış bir ihanet' diye yorumlayan Kolukırık, Alparslan Türkeş'in MHP'si ile CHP'nin asla bir arada olamayacağını belirtti. Kolukırık, şunları söyledi: "Şu andaki MHP özünden kopmuş bir partidir. Geçmişte bu ülkede vatanseverlik yaptıkları için CHP tarafından hapse atılmış, tabutluklara konmuş olanların kemiklerini sızlatmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Türk milliyetçilerini hapse atan CHP, bugün MHP oylarının gittiği bir yer olamaz."       

MİLLİYETÇİLERİN YENİ ADRESİ AK PARTİ   

Türk milliyetçilerinin yeni adresinin AK Parti olduğunu ileri süren Kolukırık, "Çünkü biz hizmet partiyiz, toplumun değerlerine saygı duyuyoruz. Güçlü Türkiye'yi Atatürk'ün Türkiye'sini daha da güçlü hale getirmek için uğraşan kadrolarız." şeklinde konuştu.