Anneler Günü’nü Karaca ile özel kılın! 
Türkiye’nin en köklü moda markası Çift Geyik Karaca,  Anneler Günü’nü özel koleksiyon ve kampanya ile kutluyor. KARACA IYAŞ PARK'TA HİZMET VERİYOR 
Karaca her sezon olduğu gibi 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu anneleri düşünerek tasarladı. Bu özel günde hediye etmek için en çok tercih edilen ve modası asla geçmeyecek olan twin setleri hem çalışan hem çalışmayan annelere hitap edecek şekilde yeni, şık ve konforlu tasarımlarla sundu. 

Annelere Twin Setler
Uzun süren kış aylarından ve soğuk havadan sonra içimizi ısıtan güneş sonunda ortaya çıktı. Bununla birlikte Çift Geyik Karaca, koyu renkleri bir kenara koydu ve 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla mağazalarında çiçekler açtı. Kadın koleksiyonunda soft renkleri tercih eden Karaca, anneler günü için hazırladığı twin setlerde özel iplikler ile trikodaki yüzyıllık deneyiminden yararlanarak birbirinden farklı birçok modelde twin setler hazırladı.

Hem Simli Hem Sade
Twin setlerde yavruağzı, yeşil, sarı, mavi ve pembe gibi yazın habercisi renklerin olmasının yanında oldukça ağırlıkta sim detaylarına ve çiçekli desenlere yer verildi… Bilindiği üzere keten serin tutar bu özelliği nedeniyle yazlık giysiler için oldukça uygundur. İpek ise ısı yalıtımı yaparak yazları serin, kışları sıcak tutar. Karaca da özlenen sıcak havaların gelmesiyle birlikte ferah bir kullanım sağlayan özel olarak iki renkte üretilmiş keten-ipek karışımı twin seti de meraklılarına sundu.
Bu sezonda sade şıklığı ön plana çıkaran koleksiyonuyla her yaştan anneye hitap eden Karaca’nın
Anneler Günü’ne özel %30+%10 kampanyası da başladı. 

IYAŞ PARK AVM ZEMİN KAT NO 18'de
sizleri Bekliyoruz