Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Isparta'nın ekonomik yapısıyla ilgili bilgi verdiği Çin heyetine, uygulanabilir projeler yapılması yönünde çağrıda bulundu.
   
  Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'nın daveti üzerine Çin'in Xingtai kentinden Isparta'ya gelen Ticaret Bürosu Yönetici Yardımcısı Gao Shengli, Şingtai Dış Ülkeler Yatırım ve Ortaklık Başkanı Su Xingguo, Çin Hükümeti Hebei Eyaleti Ticari İşler Bürosu Başkanı Niu Fuzeng, Borsa Yatırım Şirketi Başkanı Jiao Qibin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'u ziyaret etti.
    
Kaçıkoç, ziyarette yaptığı açıklamada, Ispartalı işadamlarının Çin heyeti ile işbirliği yapmaya hazır olduğunu belirtti. Isparta'nın ekonomik yapısı hakkında Çin heyetine bilgi veren Kaçıkoç, ''Ayağı yere basan projeler üretelim, biz buna hazırız'' diye konuştu.
    
Çin Hükümeti Hebai Eyaleti Ticari İşler Bürosu Başkanı Niu Fuzeng, Kaçıkoçla kızlarının aynı okulda olmasından dolayı daha önce tanıştıklarını kaydetti. Kaçıkoç ile iyi bir dostluk kurduklarını söyleyen Fuzeng, Türk insanının da çok misafirperver olduğunu belirtti.