Isparta'da bir cinayet sanığı kadın, adliye kapısında baygınlık geçirince polisin kollarında hakiminin karşısına çıkarıldı.    

Isparta'da 9 ay önce bıçakla öldürüldükten sonra metruk bir evin içine gömülen Mehmet Çevik'in (38) katil zanlısı olarak gözaltına alınan Nedret Telli(37) ve Havana Telli(27) emniyetteki sorgusunun ardından adliye sevk edildi. Havana Telli, bu sırada fenalık geçirdi.

Sanığın kendisine gelmesi için yoğun çaba sarf eden polis, en sonunda kadını polis otosuna bindirerek adliyenin kapısına getirdi. Polis otosundan güçlükle indirilen kadın, ayakta durmakta güçlük çekince bir polis sanığı kucaklayarak mahkeme salonuna götürdü. 

   Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 9 ay önce öldürüldüğü tespit edilen Mehmet Çelik'in Havvana Telli ile dostu hayatı yaşadığı, kocası Nedret Telli'nin de bu yüzden cinayeti işlediği belirtildi.

Bıçakla işlendiği ifade edilen cinayet sonrasında evli çiftin şahsı ölmesi için metruk bir binaya götürdükleri, sonra da evin ortasına gömdükleri kaydedildi.