CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., elektrik fatura ödemeleri ve diğer tüm işlemlerin hızlı yapılabilmesi için müşteri işlem merkezlerinin sayısını artırıyor.
 
CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., abonelerinin elektrik faturalarını ödemeleri ve diğer tüm işlemlerini güvenli ve hızlı yapabilmeleri için müşteri işlem merkezlerinin sayısını artırıyor.
Halihazırda 43 Müşteri Hizmet Merkezi (MÜHİM) ile abonelerine hizmet veren CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., buna ek olarak 2015'te 10 olan Müşteri İşlem Merkezi sayısını da 46'ya çıkardı. Ekim ayı sonuna kadar 5 bölgede daha açılacak olan Müşteri İşlem Merkezlerinin sayısı, yıl sonunda 60'ı bulacak.
 
Haftanın 6 günü (pazar hariç) hizmet veren Müşteri İşlem Merkezlerinin 45'i Antalya merkez ve ilçelerinde hizmet veriyor.
Isparta'da 1 şube ile hizmet verilirken, Burdur şubesinin de bu ayın sonunda hizmete başlaması planlanıyor. Ekim sonuna kadar Burdur Merkez'in yanı sıra Elmalı ilçesi,Manavgat'ın Side Mahallesi, Alanya'nın Cikcilli Mahallesi ve Kumluca'nın Mavikent Mahallesi'nde de birer şube hizmete girecek.
 
Müşteri odaklı hizmetin ilk öncelikleri olduğunu belirten CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, "43 Müşteri Hizmet Merkezi (MÜHİM), 46 Yetkili İşlem Merkezi, Cep Şube ve Web Şubemiz ile Antalya, Burdur ve Isparta'daki abonelerimizin vakit kaybetmeden işlemlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Eski zamanlardaki gibi fatura ödemek için saatlerce sıra beklemek, artık tarihe karıştı" dedi.